Post Reply

(HELP) Icon Missing when I apply theme miui

OP ilhamel50

4th February 2014, 09:42 AM   |  #11  
D2Y aka E's Avatar
Senior Member
Flag muara wahau (borneo)
Thanks Meter: 52
 
230 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
me too... hope some master can help you for fix it...

Sent from my GT-S6500D using xda app-developers app
4th February 2014, 11:37 AM   |  #12  
aamj1997's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Can you upload that MIUI?


Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
12th February 2014, 11:47 AM   |  #13  
ilhamel50's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:

Can you upload that MIUI?<br />
<br />
<br />
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

yes.. i can... but it have some bug ...

Sent from my GT-S6500D using xda app-developers app
12th February 2014, 08:30 PM   |  #14  
aamj1997's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by ilhamel50

yes.. i can... but it have some bug ...

Sent from my GT-S6500D using xda app-developers app

What bugs?

Enviado desde mi GT-S6500D usando Tapatalk 2
14th February 2014, 03:14 AM   |  #15  
ilhamel50's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by aamj1997

What bugs?

Enviado desde mi GT-S6500D usando Tapatalk 2

wifi ap(tethering) camcorder(bugs cm10.1 new build) and if i apply theme xhdpi, icon application missing...

Sent from my GT-S6500D using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes