5,598,086 Members 41,453 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Can't open gallery, camera, File manager as it says no external card or internal

Tip us?
 
Santhosh M
Old
#11  
Senior Member - OP
Thanks Meter 119
Posts: 290
Join Date: Oct 2013
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:/India/Chen
Quote:
Originally Posted by psonawane1984 View Post
go to the below thread and download the vold.zip file and enjoy

http://forum.xda-developers.com/atta...6&d=1391344916
@psonawane1984 Not working bro ! Any other solution or idea?
 
Santhosh M
Old
#12  
Senior Member - OP
Thanks Meter 119
Posts: 290
Join Date: Oct 2013
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:/India/Chen
Quote:
Originally Posted by shivambajaj View Post
Just copy dnt need to reinstall rom

Sent from my GT-I9300 using xda premium
Not working bro ! Any other solution or idea?
 
Santhosh M
Old
#13  
Senior Member - OP
Thanks Meter 119
Posts: 290
Join Date: Oct 2013
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:/India/Chen
@psonawane1984 Bro this is the screenshot...I am able to install apps through playstore. What must be the pblm dude?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMAG0635.jpg
Views:	12
Size:	192.6 KB
ID:	2577429  
 
psonawane1984
Old
#14  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 97
Join Date: Jan 2014
Location: mumbai
Quote:
Originally Posted by sansans90 View Post
@psonawane1984 Bro this is the screenshot...I am able to install apps through playstore. What must be the pblm dude?
Copy that file to the rom and try to reflash it

I think it will work
 
Santhosh M
Old
#15  
Senior Member - OP
Thanks Meter 119
Posts: 290
Join Date: Oct 2013
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:/India/Chen
Quote:
Originally Posted by psonawane1984 View Post
Copy that file to the rom and try to reflash it

I think it will work
That is what i have did...( Since storage is not detecting how can i copy it to system/etc. So i copied it to the ROM and flashed it only)
 
psonawane1984
Old
#16  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 97
Join Date: Jan 2014
Location: mumbai
Quote:
Originally Posted by sansans90 View Post
That is what i have did...( Since storage is not detecting how can i copy it to system/etc. So i copied it to the ROM and flashed it only)
Which phone u r using?
Which was the previous rom?
 
Santhosh M
Old
#17  
Senior Member - OP
Thanks Meter 119
Posts: 290
Join Date: Oct 2013
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:/India/Chen
Quote:
Originally Posted by psonawane1984 View Post
Which phone u r using?
Which was the previous rom?
My phone is Micromax A117. Previous ROM is Micromax Stock ROM / Magnus Galaxy S4 ROM.( Used both )
 
psonawane1984
Old
#18  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 97
Join Date: Jan 2014
Location: mumbai
Quote:
Originally Posted by sansans90 View Post
My phone is Micromax A117. Previous ROM is Micromax Stock ROM / Magnus Galaxy S4 ROM.( Used both )
Sorry bro but I dont have that phone...
 
Santhosh M
Old
#19  
Senior Member - OP
Thanks Meter 119
Posts: 290
Join Date: Oct 2013
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:/India/Chen
Quote:
Originally Posted by psonawane1984 View Post
Sorry bro but I dont have that phone...
K bro...Thanks for your support

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...