SpaceX ROM For Galaxy S5

The S5 Lollipop ROM scene is slowly growing, and now we’ve got a good new offering in the form of SpaceX ROM. … more

The Androids Are Marching On The UK

XDA has always been about the community, and as such we are constantly on the lookout for ways to bring … more

One M8 Lollipop, Blackberry CEO Net Neutrality – XDA TV

The HTC One M8 has gotten its first Android 5.0 Lollipop based Sense 6 ROM! … more

Elemental – The Cross Platform Code Editor StartUp

There is not many cross-platform code editors capable to run both on desktop and … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to root MJ7 without Knox trip

OP tttuning

13th February 2014, 05:28 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 61
 
564 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I tried rooting With Vroot last night and it went through all steps and rebooted seemed to be rooted with the China SU and i downloaded Chainfire Su from the Play Store and installed....but it wont update binary....Says Knox not deactive or something. I dont want Knox tripped...What did i do wrong????
13th February 2014, 05:43 AM   |  #2  
FrostyOrDie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 74
 
368 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Try kingo root. Google search Kingoapp.com and takes only couple minutes.
13th February 2014, 12:27 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 61
 
564 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I was trying that but it never connected and keeps saying installing driver....

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
13th February 2014, 04:50 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
11 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by tttuning

I was trying that but it never connected and keeps saying installing driver....

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

Make sure any firewalls you have are disable as well as any blocking applications are too I.e. Peer block, when using Kingo.
The Following User Says Thank You to gmony01 For This Useful Post: [ View ]
14th February 2014, 03:45 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 61
 
564 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I just realized I don't have USB 3.0 ports on my laptop is that a problem??????

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
15th February 2014, 06:21 AM   |  #6  
az_biker's Avatar
Recognized Contributor
Flag SW AZ - USA
Thanks Meter: 2,493
 
2,012 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tttuning

I just realized I don't have USB 3.0 ports on my laptop is that a problem??????

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

Check out Note 3 link in my sig if you haven't already got your device up and running. Everything you need is there, links, step by step.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes