Post Reply

galaxy with 6.3 mega problems

OP vaips

15th February 2014, 11:42 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
hello I'm trying to get this message that was in my galaxy mega therefore tried to put the rom cyanogem 11 more was unsuccessful so I went back to put the original rom more now neither sound nor Wi-Fi or Bluetooth then working anymore Would anyone know how to fix that,

'm from Brazil and do not know anything ok'm writing English by google translator thanks.

Lembrando não sei nada de android
look at the attached photo
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20140215_004355.jpg
Views:	1112
Size:	247.7 KB
ID:	2580668  
15th February 2014, 02:19 PM   |  #2  
Beurtmans's Avatar
Member
Flag Kamerik
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by vaips

hello I'm trying to get this message that was in my galaxy mega therefore tried to put the rom cyanogem 11 more was unsuccessful so I went back to put the original rom more now neither sound nor Wi-Fi or Bluetooth then working anymore Would anyone know how to fix that,

'm from Brazil and do not know anything ok'm writing English by google translator thanks.

Lembrando não sei nada de android
look at the attached photo

Just flash the original stock kernel and the lines are gone.
15th February 2014, 04:35 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Unhappy I have the same problem
Hello everyone.

This is my first post on XDA

I have the same problem like Vaips

I tried to install cyanogenmod but then i wanted to go back to the official rom of samsung, but I realised that i couldn't turn on the wifi and bluetooth. Also I can't use my Sim because the mega doesn't recognize it.

I have installed the official firmware from sammobile a few times but it keeps doing the same thing.
At boot it appears on the screen the same image post by Vaips showing the green line and the other 2 red lines.

I have tried to install cyanogenmod again and the stock rom then, but it keeps doing the same.

Can someone tell me what I can do please?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes