FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

Nexus 7 on Cm 11

5 posts
Thanks Meter: 0
 
By Rootnoob101, Junior Member on 26th January 2014, 06:03 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
3rd February 2014, 05:03 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have the same issue
It usually happens when I watch a video from youtube or twitch. My tablet buzzes like kind of similar to someone getting an answer wrong in a game show.

I just need to go back to stock.
 
 
3rd February 2014, 10:42 PM |#12  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Can confirm that there's a buzz sound and a 1-3 second freeze using the CM11-M2 build.

After flashing the Jan 24 CM11 build, and the glitch kernel (using all stock settings except overclock to 1.7ghz cpu and 500mhz GPU), buzz sound is gone and all is well.
4th February 2014, 08:23 AM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
It happened to me with latest cm nightlies, and with all of them I had freezes and hangs. I went back to stock rom with elementalx kernel and i don't have any of these issues. I think cm overall is less stable and faster than stock rom. it's good for non nexus devices, but with nexus is better to stick to stock. I've tried other ROMs as well, nothing compares to stock in performance and stability.

Sent from my Nexus 7 using XDA Premium 4 mobile app
5th February 2014, 07:16 AM |#14  
hakcenter's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 624
 
Donate to Me
More
Glitch kernel + cm nightlies = awesome mode


Still have more than 30% battery left
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1391584571443.jpg
Views:	172
Size:	26.8 KB
ID:	2560070  
15th February 2014, 09:04 PM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have a problem with play store. It doesn´t load all the app images. Some of them are just blank while browsing apps.

I have tried latest nightlies, clearing app data and I have even tried a factory reset and I am still experienceing the same problem.

Anyone else having this problem?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes