Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,311 Members 48,271 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] YouTube app problem.

Tip us?
 
jjewell
Old
#1  
jjewell's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 49
Join Date: Jun 2012
Location: bangor pa
Default [Q] YouTube app problem.

Since the day I bought my note 3 I noticed that the YouTube app has a slight stutter during video playback. The audio is fine and doesn't matter if I'm on wifi or data. Online videos play just fine and so do the videos I take with the phone. I have since rooted the phone and I've tried every rom available and they all do it. Anyone else having this problem?
 
tpike
Old
#2  
tpike's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 952
Join Date: Jan 2011
Not here. Do you have it set to hq mode? Maybe try unchecking that.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
 
jjewell
Old
#3  
jjewell's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 49
Join Date: Jun 2012
Location: bangor pa
Quote:
Originally Posted by tpike View Post
Not here. Do you have it set to hq mode? Maybe try unchecking that.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
my 2 year old rooted DROID RAZR could play anything regardless of quality. I would only think that this rocket ship of a phone should be able to do the same thing only better.
 
tpike
Old
#4  
tpike's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 952
Join Date: Jan 2011
Mine works fine on hq unless I've got bad signal. I agree with you though.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
 
mikeyk101
Old
#5  
Member
Thanks Meter 18
Posts: 79
Join Date: May 2012
Location: Chicago, IL
When I first got my phone about a week ago, I let it do the google play updates after doing the initial phone setup. One of the updates was youtube. I was having problems with stutters on playback every few seconds on every video I watched. I went into settings-application manager and uninstalled the updates back to the original factory installed version. The stutters have now went away and all the videos have played smoothly.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes