5,599,135 Members 35,061 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Xperia T ON / OFF button not working?

Tip us?
 
XDA00000
Old
#21  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 90
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by St.Jimmy90 View Post
Ouch.... I guess it doesn't vibrate when you hold power and vol up for 10 seconds either.......

Plug it into the charger for several hours and try again later...
Yes does not vibrate.

I had it charged to 100% before doing update software with PCC..

Ok will do
 
XDA00000
Old
#22  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 90
Join Date: May 2013
I should av not messed with it. I just thought let me update software?? Why or why!!?
Since my power button does not work as you can see from the title of this thread! (

Sent from my GT-I9000 using xda premium
 
St.Jimmy90
Old
#23  
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 315
Join Date: Jul 2013
Location: Frankfurt
Quote:
Originally Posted by XDA00000 View Post
I should av not messed with it. I just thought let me update software?? Why or why!!?
Since my power button does not work as you can see from the title of this thread! (

Sent from my GT-I9000 using xda premium
Sorry man, I can't help you on that... I fear you have to sent it to sony for repair
The Following User Says Thank You to St.Jimmy90 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
XDA00000
Old
#24  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 90
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by St.Jimmy90 View Post
Sorry man, I can't help you on that... I fear you have to sent it to sony for repair
You helped!

I left it charging and when I looked like 6 hours later the phone had restarted itself and all working fine...

expect the power button

Thanks alot!
 
St.Jimmy90
Old
#25  
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 315
Join Date: Jul 2013
Location: Frankfurt
I'm glad it works now
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes