Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] LG Optimus L3 (e400) data not working/APN not saving

OP ExplosiveCheese

11th February 2014, 09:34 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hi, first of all I must apologise for my lack of technical knowledge. I recently rooted my phone and installed Cyanogenmod 9, but I have found that I cannot get a mobile data connection. After looking into how to solve this, I found out that I had to enter APN details. I attempted to do this, and used the menu and selected save after entering the details for o2 pay and go mobile data. After several reboots as other threads on the web have instructed, I still found that my settings were not saved.

Someone posted a cm7 fix for this, and somebody else posted a stock backup of APNs which I was unable to install because apparently this cannot be done on Android 4.0+.

Does anyone know of a solution to this problem?

Thanks.
16th February 2014, 12:43 PM   |  #2  
Member
Flag Manila
Thanks Meter: 14
 
55 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
try other
Quote:
Originally Posted by ExplosiveCheese

Hi, first of all I must apologise for my lack of technical knowledge. I recently rooted my phone and installed Cyanogenmod 9, but I have found that I cannot get a mobile data connection. After looking into how to solve this, I found out that I had to enter APN details. I attempted to do this, and used the menu and selected save after entering the details for o2 pay and go mobile data. After several reboots as other threads on the web have instructed, I still found that my settings were not saved.

Someone posted a cm7 fix for this, and somebody else posted a stock backup of APNs which I was unable to install because apparently this cannot be done on Android 4.0+.

Does anyone know of a solution to this problem?

Thanks.



What ROM are you using now?

try another Custom ROM then check again...
for me i use MiniCM9 for my phone with 1.1GHZ it runs smoothly
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes