Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

USB OTG question

OP praveen7682

3rd February 2014, 05:27 AM   |  #1  
praveen7682's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 135
 
478 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Does butterfly support usb otg? I would like to use my datacard using usb otg..pls help...

Sent from my HTC Butterfly using XDA Premium 4 mobile app
3rd February 2014, 07:07 AM   |  #2  
kairi_zeroblade's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,451
 
1,188 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by praveen7682

Does butterfly support usb otg? I would like to use my datacard using usb otg..pls help...

Sent from my HTC Butterfly using XDA Premium 4 mobile app

yes..i access my builds thru USB..you have to check for a specific cable to work..cheaper ones do not work..i have to use the one from Samsung which is a bit expensive..
The Following User Says Thank You to kairi_zeroblade For This Useful Post: [ View ]
3rd February 2014, 07:54 PM   |  #3  
praveen7682's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 135
 
478 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Thanks dude...I will check out...Thanks for clarity...

Sent from my HTC Butterfly using XDA Premium 4 mobile app
4th February 2014, 12:50 PM   |  #4  
praveen7682's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 135
 
478 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
can you please tell me the model number of your otg cable so that i can look into it and buy it..Thanks..
7th February 2014, 03:47 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 86
 
240 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by praveen7682

can you please tell me the model number of your otg cable so that i can look into it and buy it..Thanks..

http://www.flipkart.com/callmate-otg...CDGH97GPZWXZGT

Try this
7th February 2014, 08:19 PM   |  #6  
praveen7682's Avatar
OP Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 135
 
478 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by davidjumani

http://www.flipkart.com/callmate-otg...CDGH97GPZWXZGT

Try this

Thanks..Can i use aircel datacard with this and use interner?
8th February 2014, 10:21 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 86
 
240 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by praveen7682

Thanks..Can i use aircel datacard with this and use interner?

By data card i assume you mean sim card then ya sure it will work just make sure that it is a MICRO SIM
You can put a data pack and use the internet just make sure you have the access points. Call up customer care they will send it to your device
The Following 2 Users Say Thank You to davidjumani For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 06:07 AM   |  #8  
Senior Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 207
 
1,312 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
If they don't have micro sim, you can cut regular sim yourself or go to a Samsung showroom nearby they'll cut it for free even if you aren't a customer. Assuming you are in India where there is a Sammy shop like every few km.

Sent from my LG-LS980 using XDA Premium 4 mobile app

The Following User Says Thank You to abhinav.tella For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes