Google Play Store Payments Available in China

Google has taken a big step to make its services accessible globally. Since the introduction of … more

How to Set a Video as Your Boot Animation

If you wish to make your phone truly unique, you may want to consider adding a nice boot animation. … more

TWRP for Nexus 6 and 9 Available, Unofficial CM12 Alpha for HTC Explorer! – XDA TV

Team Win Recovery Project for the Nexus 6 and Nexus … more

Jolla Tablet Announced: The Second Sailfish OS Device

A little over a year ago, Jolla released its first smartphone with the brand new Jolla … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Big problem in my xperia sp

OP Barca.solider

17th February 2014, 07:26 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
My xperia sp is hanging if i try to use it for 10 or 20 seconds and turning off.I tried to repair it through pc suit and flastool but still this problem exists. where is the problem.is it software or hardware.
17th February 2014, 11:50 AM   |  #2  
jackaros's Avatar
Senior Member
Flag Kavala
Thanks Meter: 166
 
359 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Barca.solider

My xperia sp is hanging if i try to use it for 10 or 20 seconds and turning off.I tried to repair it through pc suit and flastool but still this problem exists. where is the problem.is it software or hardware.

If you flashed the original firmware from SUS i dont think there is any change that it is a software thing ..... how about your bootloader status
17th February 2014, 12:07 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by jackaros

If you flashed the original firmware from SUS i dont think there is any change that it is a software thing ..... how about your bootloader status

Bootloader status is locked
17th February 2014, 12:43 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 10
 
43 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Barca.solider

Bootloader status is locked



you can flash with stock CE firmware by flashtool

download it from here http://lnk.downloads.ir/17468496/C53...20CE1.ftf.html

or http://uploadboy.com/lbmn13zv1mt9.html

and try to make wipe partition and delvik after that
17th February 2014, 01:23 PM   |  #5  
jackaros's Avatar
Senior Member
Flag Kavala
Thanks Meter: 166
 
359 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rabea3

and try to make wipe partition and delvik after that

He wont be able since he flased original firmware using SUS he must flash the kernel provided by doomlord to have the ability to clean cache.
The Following User Says Thank You to jackaros For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 01:37 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by rabea3

you can flash with stock CE firmware by flashtool

download it from here http://lnk.downloads.ir/17468496/C53...20CE1.ftf.html

or http://uploadboy.com/lbmn13zv1mt9.html

and try to make wipe partition and delvik after that

How to wipe partition and delvikpls give me some instruction.i am a noob
17th February 2014, 01:55 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by jackaros

He wont be able since he flased original firmware using SUS he must flash the kernel provided by doomlord to have the ability to clean cache.

Thanks for the reply.
How to flash kernel?And what benifits will i get from flashing kernel.
Last edited by Barca.solider; 17th February 2014 at 02:13 PM.
17th February 2014, 03:39 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 10
 
43 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by jackaros

He wont be able since he flased original firmware using SUS he must flash the kernel provided by doomlord to have the ability to clean cache.

i have ce stock one with original kernel and i'm able to install cwm maybe because i have unlocked bootloader
18th February 2014, 01:26 PM   |  #9  
jackaros's Avatar
Senior Member
Flag Kavala
Thanks Meter: 166
 
359 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Donate to Me
More
Use flashtool to flash kernel google it!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes