5,598,542 Members 44,266 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Will rooting P605 break Allshare Cast?

Tip us?
 
Glen L
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 207
Posts: 781
Join Date: Sep 2007

 
DONATE TO ME
Default [Q] Will rooting P605 break Allshare Cast?

When I rooted my Note 2 and Note 10.1 (2012) Allshare cast stopped working. Even I used custom or stock based rom.

Question is, will rooting the new Note 10.1 (2014) P605 cause the Allshare cast to stop working as well?
 
kitfel
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Dec 2010
Root broke my allshare cast on 2014 10.1.
My understanding from reading various threads is you need Triangle Away
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1494114
Which is working for your older devices but not for note 10.1 2014 yet. I am checking forums regularly, for any news. If anyone has any screencast solution I am not aware of, would love to hear it, I am already rooted.
 
ultramag69
Old
#3  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 493
Posts: 4,260
Join Date: Nov 2007
Location: Waratah
Quote:
Originally Posted by kitfel View Post
Root broke my allshare cast on 2014 10.1.
My understanding from reading various threads is you need Triangle Away
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1494114
Which is working for your older devices but not for note 10.1 2014 yet. I am checking forums regularly, for any news. If anyone has any screencast solution I am not aware of, would love to hear it, I am already rooted.
I'm rooted and have the Allshare cast still working...
You need to have stock recovery, install xposed framework and have cosmeticsysscopenormalizer mod ( Comsetic device status normal) active...
It spoofs the system and comes up Official...
If You Disagree Or Think I'm Wrong, Look Closer At My Avatar...
 
Glen L
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 207
Posts: 781
Join Date: Sep 2007

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ultramag69 View Post
I'm rooted and have the Allshare cast still working...
You need to have stock recovery, install xposed framework and have cosmeticsysscopenormalizer mod ( Comsetic device status normal) active...
It spoofs the system and comes up Official...
Hi, Thanks for the information.
When you stay stock recovery, meaning no TWRP right?
Can we still do backup and recovery in stock recovery?
 
ultramag69
Old
(Last edited by ultramag69; 17th February 2014 at 12:20 PM.)
#5  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 493
Posts: 4,260
Join Date: Nov 2007
Location: Waratah
Quote:
Originally Posted by Glen L View Post
Hi, Thanks for the information.
When you stay stock recovery, meaning no TWRP right?
Can we still do backup and recovery in stock recovery?
Yep, Samsung recovery, but no, you can't use for backups or recovery in Stock recovery...However, if the situation isn't so bad that you can boot to recovery you should be able to reflash twrp or cwm and restore a previous backup...
If You Disagree Or Think I'm Wrong, Look Closer At My Avatar...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes