Post Reply

[Q] Desire HD Wifi error and No Sound

OP maartards

10th February 2014, 07:44 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Hey guys, after upgrading hboot(for htcdev) and unlocking bootloader and failed s-off(Branded o2 DE phone which wont take anything idk why) my phone's audio and Wifi isn't working at all.

HTC Desire HD
Android 2.3.5 / Sense 3.0
O2 Germany branded.

Nothing helps. Tried to flash alot RUU's and even can't find GB for o2 DE, s-off failed, and my Vol (+) isn't working so it makes everything even more complicated.
13th February 2014, 01:44 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by maartards

Hey guys, after upgrading hboot(for htcdev) and unlocking bootloader and failed s-off(Branded o2 DE phone which wont take anything idk why) my phone's audio and Wifi isn't working at all.

HTC Desire HD
Android 2.3.5 / Sense 3.0
O2 Germany branded.

Nothing helps. Tried to flash alot RUU's and even can't find GB for o2 DE, s-off failed, and my Vol (+) isn't working so it makes everything even more complicated.

Under battery cover your phone says
A9191 or A9192
13th February 2014, 09:36 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by iosif_tsankov

Under battery cover your phone says
A9191 or A9192

previous owner took the sticker off, so no idea..
17th February 2014, 03:09 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Dortmund
Thanks Meter: 238
 
326 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Thumbs up Not a big deal
Quote:
Originally Posted by maartards

previous owner took the sticker off, so no idea..

Sir,as far as I know A9191(Desire HD) only for Outside USA which released in 2010, where as A9192(Inspire 4G) released only for USA in 2011. So even if sticker pilled off you may find out.
Just turn back your device,if its AT&T print so its A9192 and if A9191 then it will print as hTC.
Simple isnt it?

@maartards,if S-ON is OK with you then still you may flash any custom ROM you want.just need to flash boot.IMG every time you flash new custom ROM to your device.

Thanks.
The Following User Says Thank You to dr.patron99 For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 09:13 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
How can I flash that ROM? Via custom recovery? How to get it without s-off or root?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes