Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

I'm in a boot loop, ADB not working

17th February 2014, 11:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Hello everyone,
Sorry I'm kind of a noob (obviously since I messed up my phone!). I unlocked my bootloader, installed TWRP, and rooted my phone. Stupidly, I flashed a stock 4.4 rom without doing S-OFF and am in a boot loop now. I was going to flash another ROM but can't get one on my phone. I tried to use TWRP to mount my SD card but, it couldn't mount my SD card. When I tried ADB it says no devices found. I've updated HTC Sync manager and the Android SDK manager but it still hasn't worked! Can you guys give me some help!?
17th February 2014, 11:15 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 474
 
1,869 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
What OS do you have on your computer?when you go to TWRP on your phone and type Adb devices in a command prompt does it no devices found?

sent from my mobile device
17th February 2014, 11:49 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

What OS do you have on your computer?when you go to TWRP on your phone and type Adb devices in a command prompt does it no devices found?

sent from my mobile device

Ok I feel a bit stupid... so i noticed on the device manager that the phone wasn't "installed properly". Updating automatically didn't work so I did a manual update and seemed to work. I installed Android Revolution HD 31.6 but now I'm stuck on the htc one boot screen.

I'm on Windows 8.1 and it said "device not found" previously
18th February 2014, 12:00 AM   |  #4  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,813
 
4,585 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Crisis62485

Ok I feel a bit stupid... so i noticed on the device manager that the phone wasn't "installed properly". Updating automatically didn't work so I did a manual update and seemed to work. I installed Android Revolution HD 31.6 but now I'm stuck on the htc one boot screen.

I'm on Windows 8.1 and it said "device not found" previously

could you post the output of fastboot getvar all (without IMEI/sn) when in bootloader/fastboot usb mode plz? Also are you using twrp 2.6.3.3?
18th February 2014, 12:35 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 474
 
1,869 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Can you do a factory reset in twrp and try again?

sent from my mobile device
18th February 2014, 12:40 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I reinstalled the ROM and everything is working now! Can't believe I spent 4hrs on this and then once I post a thread I figure it out! Thanks for the help though!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes