MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

I'm in a boot loop, ADB not working

17th February 2014, 11:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Hello everyone,
Sorry I'm kind of a noob (obviously since I messed up my phone!). I unlocked my bootloader, installed TWRP, and rooted my phone. Stupidly, I flashed a stock 4.4 rom without doing S-OFF and am in a boot loop now. I was going to flash another ROM but can't get one on my phone. I tried to use TWRP to mount my SD card but, it couldn't mount my SD card. When I tried ADB it says no devices found. I've updated HTC Sync manager and the Android SDK manager but it still hasn't worked! Can you guys give me some help!?
17th February 2014, 11:15 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 418
 
1,731 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
What OS do you have on your computer?when you go to TWRP on your phone and type Adb devices in a command prompt does it no devices found?

sent from my mobile device
17th February 2014, 11:49 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

What OS do you have on your computer?when you go to TWRP on your phone and type Adb devices in a command prompt does it no devices found?

sent from my mobile device

Ok I feel a bit stupid... so i noticed on the device manager that the phone wasn't "installed properly". Updating automatically didn't work so I did a manual update and seemed to work. I installed Android Revolution HD 31.6 but now I'm stuck on the htc one boot screen.

I'm on Windows 8.1 and it said "device not found" previously
18th February 2014, 12:00 AM   |  #4  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 1,119
 
2,895 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Crisis62485

Ok I feel a bit stupid... so i noticed on the device manager that the phone wasn't "installed properly". Updating automatically didn't work so I did a manual update and seemed to work. I installed Android Revolution HD 31.6 but now I'm stuck on the htc one boot screen.

I'm on Windows 8.1 and it said "device not found" previously

could you post the output of fastboot getvar all (without IMEI/sn) when in bootloader/fastboot usb mode plz? Also are you using twrp 2.6.3.3?
18th February 2014, 12:35 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 418
 
1,731 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Can you do a factory reset in twrp and try again?

sent from my mobile device
18th February 2014, 12:40 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I reinstalled the ROM and everything is working now! Can't believe I spent 4hrs on this and then once I post a thread I figure it out! Thanks for the help though!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes