Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more

Google Confirms “Android Lollipop Day” for November 3rd

A little over a week ago, Google announced the latest iteration of … more

Get Your XDA 2015 Custom Avatar and Signature Images Here

As stated in our motto, XDA Developer is for developers, by developers. The … more

Pin Your Photos on Android Lollipop with Photo Pinner

In the last few weeks,we have been talking quite a bit about Android 5.0 Lollipop. This … more
Post Reply

I'm in a boot loop, ADB not working

OP Crisis62485

17th February 2014, 11:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Hello everyone,
Sorry I'm kind of a noob (obviously since I messed up my phone!). I unlocked my bootloader, installed TWRP, and rooted my phone. Stupidly, I flashed a stock 4.4 rom without doing S-OFF and am in a boot loop now. I was going to flash another ROM but can't get one on my phone. I tried to use TWRP to mount my SD card but, it couldn't mount my SD card. When I tried ADB it says no devices found. I've updated HTC Sync manager and the Android SDK manager but it still hasn't worked! Can you guys give me some help!?
17th February 2014, 11:15 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 421
 
1,746 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
What OS do you have on your computer?when you go to TWRP on your phone and type Adb devices in a command prompt does it no devices found?

sent from my mobile device
17th February 2014, 11:49 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

What OS do you have on your computer?when you go to TWRP on your phone and type Adb devices in a command prompt does it no devices found?

sent from my mobile device

Ok I feel a bit stupid... so i noticed on the device manager that the phone wasn't "installed properly". Updating automatically didn't work so I did a manual update and seemed to work. I installed Android Revolution HD 31.6 but now I'm stuck on the htc one boot screen.

I'm on Windows 8.1 and it said "device not found" previously
18th February 2014, 12:00 AM   |  #4  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 1,177
 
3,065 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Crisis62485

Ok I feel a bit stupid... so i noticed on the device manager that the phone wasn't "installed properly". Updating automatically didn't work so I did a manual update and seemed to work. I installed Android Revolution HD 31.6 but now I'm stuck on the htc one boot screen.

I'm on Windows 8.1 and it said "device not found" previously

could you post the output of fastboot getvar all (without IMEI/sn) when in bootloader/fastboot usb mode plz? Also are you using twrp 2.6.3.3?
18th February 2014, 12:35 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 421
 
1,746 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Can you do a factory reset in twrp and try again?

sent from my mobile device
18th February 2014, 12:40 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I reinstalled the ROM and everything is working now! Can't believe I spent 4hrs on this and then once I post a thread I figure it out! Thanks for the help though!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes