Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[q] n5100 vs n5120

OP 666power

16th February 2014, 11:03 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
I just ordered an N5100 to use on ATT b/c I wanted to be able to use the device as a phone. But after looking up the specs I think the 5100 is only 3g.

The 5120 says it has 4g, but I wasnt 100% sure it also did voice.

If I order a 5120 will it still work with voice on ATT?

Thanks
17th February 2014, 02:25 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
I've used my n5100 as a phone in so singapore , Indonesia, Japan, and Australia.. 3g is fine for a phone.. If you want LTE go for the 5120.. As for using it on ATT I have no idea.. I bought my n5100 in Thailand unlocked no contract and used prepaid sims only

Quote:
Originally Posted by 666power

I just ordered an N5100 to use on ATT b/c I wanted to be able to use the device as a phone. But after looking up the specs I think the 5100 is only 3g.

The 5120 says it has 4g, but I wasnt 100% sure it also did voice.

If I order a 5120 will it still work with voice on ATT?

Thanks

17th February 2014, 04:09 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
OK after a ton of searching I think I figured it out. On samsung's page they say the 5120 uses LTE Bands 3, 7, and 8. For the data only Note 8 LTE that ATT sells they say it uses bands 2, 4, 5, and 17.

So based on that I'm going to guess it won't work.
17th February 2014, 06:17 PM   |  #4  
aben2amu's Avatar
Senior Member
Flag Santiago
Thanks Meter: 57
 
392 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
The AT&T model has a different model number, the 5120 is an international model.
18th February 2014, 01:01 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Quote:

The AT&T model has a different model number, the 5120 is an international model.

I know, I figured the ATT model has the proper LTE bands, and if the internation (5120) doesn't have the same bands, it probably wont work in the US
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes