Post Reply

Google account is deleted randomly after reboots

OP Shamelna

15th February 2014, 04:04 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Hi there.
I updated to official JB 4.3 and everything is working fine.however, when I reboot the device the Google account is removed from accounts list and all synced data disappears. So, I have to login again and sync all these data after every reboot.

Any ideas for cause or solution


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
15th February 2014, 06:43 AM   |  #2  
geekynoob's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 2,362
 
3,124 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Shamelna

Hi there.
I updated to official JB 4.3 and everything is working fine.however, when I reboot the device the Google account is removed from accounts list and all synced data disappears. So, I have to login again and sync all these data after every reboot.

Any ideas for cause or solution


Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app

This is not the behaviour with official jb... Never happened..
Do a complete factory wipe and use...
Else if ur rooted and have a custom recovery reflash gapps once...

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
15th February 2014, 06:58 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Thank you

I actually did factory reset and the same issue happened again now

Also, device is not rooted and Cwm is not installed.

I attached a snapshot of the release I use
Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392447400064.jpg
Views:	16
Size:	55.9 KB
ID:	2580343  
15th February 2014, 07:05 AM   |  #4  
geekynoob's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 2,362
 
3,124 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Shamelna

Thank you

I actually did factory reset and the same issue happened again now

Also, device is not rooted and Cwm is not installed.

I attached a snapshot of the release I use
Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app

This is not the official update...
Its mi6 which is old and was a leak not official..
Flash latest jb to gt rid of this issue...
Latest being NA1 OFFICIAL samsung

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

And thanks is supposed to be pressed lol
Not said... Haha

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

I will prefer if u root and flash a rom.using Cwm if not then go to sammobile.com and get NA1 for urself

And flash it using Odin

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to geekynoob For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 05:41 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Thank you my dear
Installed another one. No issues so far

Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392702089226.jpg
Views:	11
Size:	27.5 KB
ID:	2585947  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note II Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank