FORUMS

Other than XDA (of Course), What’s Your Favorite Site That Covers Android?

There is a number of other great sites that cover … more

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

[ROM][4.4.2][Aosp] ***Smasher X*** [5.1.1][Pie][MultiView][01.28.14]

17th February 2014, 02:02 AM |#81  
geekcop's Avatar
Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by Cjen1987

If you take the gapps your using and unzip it.
Goto system/priv-app
Delete setup wizard apk or whatever its named close to that.
Rezip
Flash there won't be a setup issue period.

Or try: http://www.androidfilehost.com/?fid=23321874045863048

The AFH page gives a "File Not Found" message
 
 
17th February 2014, 10:09 AM |#82  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
The GAPPS link is dead. Can anyone point me to a link that had them stored?

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
17th February 2014, 12:08 PM |#83  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
*edit disregard this and the post above please
Last edited by iflip; 17th February 2014 at 02:50 PM.
17th February 2014, 02:46 PM |#84  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
sorry for posting 3 times. I'm not used to the he layout on tapatalk and I was reporting an issue with booting up after flashing the wrong gapps. But I somehow managed to fix it. But I've been having this issue with instagram force closing when trying to post a video. It won't key me upload or post after recording. I've had this issue with 4.3tw ROMs as well. I couldn't get any feedback from anyone concerning the issue. Do I need to flash a modem or something. What have I been doing wrong?



Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
Last edited by iflip; 17th February 2014 at 02:49 PM.
17th February 2014, 04:50 PM |#85  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 957
 
More
Battery Full
PA gapps: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2397942
Cm gapps: Http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps
17th February 2014, 04:52 PM |#86  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 957
 
More
Quote:
Originally Posted by iflip

sorry for posting 3 times. I'm not used to the he layout on tapatalk and I was reporting an issue with booting up after flashing the wrong gapps. But I somehow managed to fix it. But I've been having this issue with instagram force closing when trying to post a video. It won't key me upload or post after recording. I've had this issue with 4.3tw ROMs as well. I couldn't get any feedback from anyone concerning the issue. Do I need to flash a modem or something. What have I been doing wrong?



Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

Try gapps above or it may be a issue with the app if it's messing up on tw ROMs also.
The Following User Says Thank You to Cjen1987 For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 09:00 PM |#87  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by Cjen1987

Try gapps above or it may be a issue with the app if it's messing up on tw ROMs also.

I've been having this issue since i left 4.1.2 roms and started using 4.3. It probably is the app but it doesn't seem like anyone else has the issue. Just me.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
Last edited by iflip; 17th February 2014 at 09:02 PM.
18th February 2014, 04:29 AM |#88  
eZdubzitmk4's Avatar
Recognized Contributor
Flag RI
Thanks Meter: 4,210
 
Donate to Me
More
Any chance for att build?

Sent from my SGH-I317 using Tapatalk
18th February 2014, 05:22 AM |#89  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 957
 
More
Quote:
Originally Posted by eZdubzitmk4

Any chance for att build?

Sent from my SGH-I317 using Tapatalk

Coming soon for you(Smasher X AT&T NOTE 2): http://forum.xda-developers.com/show...8#post50417658

Gapps: https://www.google.com/url?sa=t&rct=...61535280,d.aWc
Last edited by Cjen1987; 18th February 2014 at 05:32 AM.
The Following User Says Thank You to Cjen1987 For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 09:27 AM |#90  
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
More
I have no idea what I am doing wrong. I have installed this ROM multiple times, with multiple recoveries (TWRP/PHILZ, both latest versions) and cannot get this ROM to work. I install the ROM, then gapps and when I reboot i get a force close on setup wizard. Then it freezes and supersu pops up to grant permission for pie controls. I do that and the screen still freezes. Then when I try to use pie controls it says I am not rooted. I'm not really new to installing roms but I have no idea what is going on. I even unrooted and locked my device and it still didn't work. The only way I can get it to work is to wipe everything then TWRP tells me that i have to reroot and i do, but I cannot go through setup wizard. Any suggestions? I really have no idea what to do, I'm sick of Touchwiz and wanted to go back to AOSP, but I'm having such a hard time trying to get this to work.

EDIT: apologies... I thought I read everything, Looks like I forgot you had mentioned to delete the setupwizard. I've been up all night lol and do not feel like testing anymore looks like I have it working and will play with it some more after I get some sleep.
Last edited by HerroMoto; 18th February 2014 at 09:41 AM.
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
note 2, note 2 4.4.2, note 2 smasher x, smasher x
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes