Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Stock 4.3 WiFi not auto-connecting

OP 1Zero3forlife

16th February 2014, 11:33 PM   |  #1  
1Zero3forlife's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 3,181
 
1,952 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
More
First, I have searched for over an hour, the only thing I can find is issues with CM based 4.3 ROMs. My wife's phone is all factory 4.3 and when she comes home, it will not auto connect to wifi even though it is checked to do so. Anyone else have this issue and how was it resolved, I cannot figure this one out.

Thanks for your time.

Steve

Sent from my Optimus G Pro using XDA Premium 4 mobile app
18th February 2014, 05:12 PM   |  #2  
dicksteele's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 1,543
 
2,396 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by ballshanglow

First, I have searched for over an hour, the only thing I can find is issues with CM based 4.3 ROMs. My wife's phone is all factory 4.3 and when she comes home, it will not auto connect to wifi even though it is checked to do so. Anyone else have this issue and how was it resolved, I cannot figure this one out.

Thanks for your time.

Steve

Sent from my Optimus G Pro using XDA Premium 4 mobile app


Just throwing it out there..... Have you checked password ? Removed it (forget) and add it back in??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes