FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] [4.3][STOCK][ROOT] WiFi not connecting when Bluetooth on

18th February 2014, 08:47 AM |#1  
OP Junior Member
Flag Wrocław
Thanks Meter: 1
 
More
Hello,

I've just discovered this strange and annoying issue. I'm on a stock 4.3 rom with root, cwm (stock kernel, not DoomLord's advanced) and unlocked bootloader.
The issue is, that when my bluetooth is on, and connected to my SW2, wifi does not connect to any network. It finds the networks ok, but when trying to connect it either says it's "out of range" or "limited connectivity" etc. When I turn off bluetooth, the wifi connects immediatelly.

Anyone already faced similar issue? Is there a way to solve this?

thanks and regards,
Maciej
 
 
18th February 2014, 05:12 PM |#2  
Nanostray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
More
Quote:
Originally Posted by m-kiler

Hello,

I've just discovered this strange and annoying issue. I'm on a stock 4.3 rom with root, cwm (stock kernel, not DoomLord's advanced) and unlocked bootloader.
The issue is, that when my bluetooth is on, and connected to my SW2, wifi does not connect to any network. It finds the networks ok, but when trying to connect it either says it's "out of range" or "limited connectivity" etc. When I turn off bluetooth, the wifi connects immediatelly.

Anyone already faced similar issue? Is there a way to solve this?

thanks and regards,
Maciej

This appears on 4.1.2 too, and I haven't found a solution for it yet (neither 4.1.2 nor 4.3)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes