Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,235 Members 51,929 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cool App: Swipe Status Bar

Tip us?
 
NHS2008
Old
#1  
NHS2008's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 218
Posts: 903
Join Date: Jul 2010
Location: Mumbai
Thumbs up Cool App: Swipe Status Bar

Just wanted to share a cool app with you. I have been a user of Samsung Galaxy devices, Having used S Advance, S3, S3 Mini and S4.
I was accustomed to some of TouchWiz's awesome features. Like always accessible notification bar. This feature is indispensable! If you receive any notification while gaming or watching a movie its so easy just to swipe down right there and check it, rather than have to get out of the app and then pull down the notification panel. But this feature is not built into the GiONEE's Amigo UI.

Here's the app that will make it work with GiONEE E7, Or for that matter any other phone!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2326714
LG Optimus G E970 (AT&T) | CM 10 4.3.1 | CM 3.4.0-CM+

~My phone chronology~
K750i(Drowned) > N70(Broken) > E51(Lost) > N85(Stolen) > Wave S8500!(BACK IN BUSINESS!) > Pilot ZP100(F***** UP!) > ATRIX 2(SOLD!) > Galaxy S3 I9300(SOLD!) > 6303i > XOLO Q800> XOLO Q800> (Both Sold!)Lava IRIS(SOLD!) > Current Device!
 
sheraz1015
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 190
Join Date: Jun 2012
Default request

Quote:
Originally Posted by NHS2008 View Post
Just wanted to share a cool app with you. I have been a user of Samsung Galaxy devices, Having used S Advance, S3, S3 Mini and S4.
I was accustomed to some of TouchWiz's awesome features. Like always accessible notification bar. This feature is indispensable! If you receive any notification while gaming or watching a movie its so easy just to swipe down right there and check it, rather than have to get out of the app and then pull down the notification panel. But this feature is not built into the GiONEE's Amigo UI.

Here's the app that will make it work with GiONEE E7, Or for that matter any other phone!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2326714
can we install exposed frameworks on this stock of e7 and can you upload gionee keyboard
 
NHS2008
Old
#3  
NHS2008's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 218
Posts: 903
Join Date: Jul 2010
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by sheraz1015 View Post
can we install exposed frameworks on this stock of e7 and can you upload gionee keyboard
Yes you can install Exposed Framework. I have it installed. I will link you the Gionee Keyboard in a while.
LG Optimus G E970 (AT&T) | CM 10 4.3.1 | CM 3.4.0-CM+

~My phone chronology~
K750i(Drowned) > N70(Broken) > E51(Lost) > N85(Stolen) > Wave S8500!(BACK IN BUSINESS!) > Pilot ZP100(F***** UP!) > ATRIX 2(SOLD!) > Galaxy S3 I9300(SOLD!) > 6303i > XOLO Q800> XOLO Q800> (Both Sold!)Lava IRIS(SOLD!) > Current Device!
 
sheraz1015
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 190
Join Date: Jun 2012
Default scared to try

[QUOTE=NHS2008;50425593]Yes you can install Exposed Framework. I have it installed. I will link you the Gionee Keyboard in a while.[/QUOdon't have cwm that's why I am scared to install exposed installer and gravity box. if you confirm I will surely try . cox I have no back up. thank you
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes