Should You Get Wear? Wearer’s Practical Observations

Wear is said to not offer enough for mass adoption, even though its been in … more

SlimRoms: Updates on the Horizon

SlimRoms’ website has been experiencing technical difficulties for the last month or so, but … more

Your Favorite Wireless Charger?

Wireless charging is becoming more and more common as many OEMs are now starting to include this feature … more

ASUS US Invites Developers at XDA to Special Event

ASUS has built a solid name over the years for their computer components, but in the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Adblock plus not work

15th February 2014, 02:37 PM   |  #1  
Pickman10's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Hi, adblock plus doesn't work in my G2, I can't save proxy's configuration. Has someone got it? Regards.
15th February 2014, 03:34 PM   |  #2  
Zulake's Avatar
Senior Member
Flag Utrecht
Thanks Meter: 210
 
815 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Get AdAway instead, always works if you have root.
You need root for Adblock Plus aswell by the way.
15th February 2014, 05:43 PM   |  #3  
GalaxySIIII's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
938 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by Pickman10

Hi, adblock plus doesn't work in my G2, I can't save proxy's configuration. Has someone got it? Regards.

adaway best
15th February 2014, 06:39 PM   |  #4  
IamPro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
1,126 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by Zulake

Get AdAway instead, always works if you have root.
You need root for Adblock Plus aswell by the way.

Quote:
Originally Posted by GalaxySIIII

adaway best

Do you know how to add a website like say SlickDeals dot net to your whitelist so it doesn't block the affiliate links? Ppl put their money making links and I have to turn off the ad blocking to use their links, wastes a lot of time.
15th February 2014, 06:40 PM   |  #5  
Zulake's Avatar
Senior Member
Flag Utrecht
Thanks Meter: 210
 
815 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
AdAway can restore the normal hosts file to undo adblocking, but it takes a reboot after every change. That will be the same with Adblock.
16th February 2014, 01:15 AM   |  #6  
Pickman10's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
It seems that google has banned adblock plus in 4.2.2, I know that Adway is the best but I wan't do root yet. Thanks
Last edited by Pickman10; 16th February 2014 at 01:19 AM.
18th February 2014, 07:02 PM   |  #7  
Pickman10's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
I found solution, you have to write again password's wireless network and adblock plus will work!!
Last edited by Pickman10; 18th February 2014 at 07:19 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes