KDZ of Android 5.0.1 Captured for T-Mobile LG G3

T-Mobile US is yet to release the 20B Lollipop build for the LG G3. Luckily enough, you … more

Build Custom Stock Kernel with Linaro GCC 4.9.1

With this guide for Sony devices, you will learn how to build a kernel using the Linaro … more

What’s Your Biggest Reason for Not Owning an iPhone?

With XDA being a community of Android enthusiasts, it is not uncommon to see … more

“New Kernel” for OnePlus One

If you are hungry for a new kernel on your OnePlus One, XDA Senior Member jgcaap‘s … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Arghhhh!Nova launcher

17th February 2014, 03:04 PM |#11  
rotaryboy's Avatar
Junior Member
Flag Indiana
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I've used Nova for a few years on a several devices and haven't seen this. I'm curious, have you tried changing your home button action in Nova to "none". Try that and see what happens. Also if you switch back to touchwiz does home button pull recent apps as well?
The Following User Says Thank You to rotaryboy For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 06:45 PM |#12  
androidflea's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 57
 
531 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Oh my god!
Oh my god!
Oh my god!
I am officially an idiot
Rotaryboy thank you for correcting my stupidity.

Home button was set to preview.

What a total and utter **** I am.

I've only used android from the beginning, and consider myself an expert in the field, lol

As homer says ,dooooooh!

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
18th February 2014, 07:25 PM |#13  
androidflea's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 57
 
531 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Update!
It's now stated doing it again, and have checked nova settings, home button is set correctly!
So annoyed at seeing this happenn again.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes