Post Reply

[Q] at&t samsung galaxy note 3 signal strength

OP androidfreak94

15th February 2014, 07:28 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I am currently on verizon wierless using the note 3 I live in a area that has good signal strength but my note 3 gets -87 dbm at best witch is not that good it gives me problems trying to place calls I want to switch to at&t and get the note 3 how is the signal strength on at&t does the phone still suffer from poor signal due to terribal antennas or radio inside the phone? Thank you for you input it is much appreciated!!
15th February 2014, 09:02 AM   |  #2  
ImEVO's Avatar
Senior Member
Flag Peoria
Thanks Meter: 1,221
 
1,806 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392454952058.jpg
Views:	53
Size:	38.0 KB
ID:	2580515..
15th February 2014, 09:21 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Do u not understand my question?
15th February 2014, 09:22 AM   |  #4  
Frito37's Avatar
Member
Flag Indianapolis,Indiana
Thanks Meter: 5
 
93 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by ImEVO

Attachment 2580515..

I'd go with t-mobile. No matter where I've lived it had best service and quality and speeds.


Its 3g is normally better then my 4g speeds and my 4gs speeds are blown outta the water compared to sprint 4g.

But might just be my area :P
15th February 2014, 09:30 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Well I know my area has terrible t mobile service Verizon says I should have good coverage but yet I get terrible service when my friend gets great service and iv been threw every step of tech support did not help also got my phone replaced did not help I was just wondering if Samsung put a bad antenna or radio in there note 3 I want to keep the note 3 am willing to switch carriers but don't want to be stuck with the same problem
15th February 2014, 09:36 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
What area are u located in my area code is 95621 may they have gotten better since iv had them
15th February 2014, 04:05 PM   |  #7  
Account currently disabled
Flag phoenix
Thanks Meter: 1,035
 
2,634 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
So why post this in the sprint forum? ??

Sent from my SM-N900P using Xparent BlueTapatalk 2
The Following 3 Users Say Thank You to Epix4G For This Useful Post: [ View ]
15th February 2014, 06:46 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Epix4G

So why post this in the sprint forum? ??

Sent from my SM-N900P using Xparent BlueTapatalk 2

Was an accident tryed to click on ether verizon or at&t but when I did the phone must have not been loaded all the way and moved my spot on the page if u know what I mean
18th February 2014, 08:11 PM   |  #9  
djscissorhands's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 54
 
432 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
I have this same issue with my sprint n3

Sent from my SM-N900P using xda app-developers app
18th February 2014, 08:57 PM   |  #10  
Stryke_the_Orc's Avatar
Forum Moderator
Flag Maras Dantia
Thanks Meter: 7,062
 
6,048 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
FTFY. You're now in the correct forums.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes