Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,344 Members 53,838 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

WiFi Problems with new Official ROM (I9205XXUCNA2)

Tip us?
 
DannyBoy
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 95
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich, UK
Default WiFi Problems with new Official ROM (I9205XXUCNA2)

Anyone else noticed Wifi problems with the new ROM?

It was OK for a while then noticed the next day or so it wasn't connected. I tried manually selecting the SSID but it would not connect. I tried forgetting the SSID and re-entering the password but it wouldn't connect. A reboot finally cured the problem and it was fine for another day. I haven't worked out the patern yet I'm guessing once I leave the WiFi signal area it never regains connection?
DannyBoy

Currently: Mega I9205 & Galaxy Gear

Previously: S4, Note2, Tab2, Note, S3, Tab1, S2, iPhone4, iPad2, iPad, Desire S, Desire, Hero, iPhone 3GS, Touch Pro 2, iPhone 3G, iPhone, Diamond, Orbit 2, Hermes, iPhone 1, Athena, Orbit, Universal, XDAIIi, XDAIIs, XDAII, XDAI
 
Beurtmans
Old
#2  
Beurtmans's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 36
Join Date: Oct 2013
Location: Kamerik
Quote:
Originally Posted by DannyBoy View Post
Anyone else noticed Wifi problems with the new ROM?

It was OK for a while then noticed the next day or so it wasn't connected. I tried manually selecting the SSID but it would not connect. I tried forgetting the SSID and re-entering the password but it wouldn't connect. A reboot finally cured the problem and it was fine for another day. I haven't worked out the patern yet I'm guessing once I leave the WiFi signal area it never regains connection?
I do not have problems with wifi only once in a while i see in the bottom of my screen that it is contected with my wifi and it didnt disconect.
 
joostvdp
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 4
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by DannyBoy View Post
Anyone else noticed Wifi problems with the new ROM?

It was OK for a while then noticed the next day or so it wasn't connected. I tried manually selecting the SSID but it would not connect. I tried forgetting the SSID and re-entering the password but it wouldn't connect. A reboot finally cured the problem and it was fine for another day. I haven't worked out the patern yet I'm guessing once I leave the WiFi signal area it never regains connection?
With the latest update my wifi won't even switch on.
People suggested that I should flash stock firmware, which I haven't tried yet.
I will let you know if it solved my problem once I do flash the stock firmware.
 
alexischino
Old
#4  
alexischino's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 168
Posts: 453
Join Date: May 2013
Location: Cayey
I have the wifi problem today when i update my mega, just do a factory reset and then update your mega again.

Sent from my GT-I9200 using XDA Premium 4 mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes