FORUMS

Time-Lapse with ChronoSnap – XDA App Review

Some of the most interesting pictures are time-lapse animations that capture the … more

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[q] moto g verizon

19th February 2014, 08:26 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello,

I am on AT&T carrier using on HTC ONE X and I am looking forward to buy Verizon MOTO G prepaid no contract phone @ BestBuy as it is on sale for $100. I was wondering whether it will work on my AT&T carrier or not as I am on 2 year contract.

And if I unlocked it, can I still get the android updates.

HELP!!!
 
 
19th February 2014, 08:28 PM |#2  
Durteedee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
It won't because CDMA doesn't work with GSM (part of the reason why CDMA phones are cheaper)

sent from my lady's MOTO G
19th February 2014, 08:35 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Durteedee

It won't because CDMA doesn't work with GSM (part of the reason why CDMA phones are cheaper)

sent from my lady's MOTO G


It is a make of CDMA/GSM right, so the guy selling the phone told it can be.

How about unlocking it and use???
19th February 2014, 08:37 PM |#4  
Durteedee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by sree623

It is a make of CDMA/GSM right, so the guy selling the phone told it can be.

How about unlocking it and use???

Ask the guys on Verizon if it has a sim slot moto g doesn't seem as if it would be a Verizon world phone the moto x on the other hand yes. I am using a moto g on T-Mobile got it from Motorola

sent from my lady's MOTO G
19th February 2014, 08:51 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Okay I'll check with them.
19th February 2014, 11:39 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
More
There is no Sim slot on Verizon version

Sent from my XT1028 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes