5,598,718 Members 38,567 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Anyway to SpeedUp PAC 4.3 by A_U ?

Tip us?
 
ipand17
Old
#1  
ipand17's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 45
Join Date: Nov 2013
Location: Malang
Default Anyway to SpeedUp PAC 4.3 by A_U ?

I'm a PAC fans guys , maybe someone know how to speed the rom ? Because the rom its a bit slow sometimes .
I have install crossbreeder and its work well but , sometimes my phone random reboots . And how to resolve it dude ?

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
My Devices :
Samsung Galaxy Mini - PAC-MAN 4.3
Samsung Galaxy Y - Illegal ROM
 
abdo jouma
Old
#2  
abdo jouma's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 335
Posts: 2,344
Join Date: Sep 2013
Location: Bucharest-Romania
Quote:
Originally Posted by ipand17 View Post
I'm a PAC fans guys , maybe someone know how to speed the rom ? Because the rom its a bit slow sometimes .
I have install crossbreeder and its work well but , sometimes my phone random reboots . And how to resolve it dude ?

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
It is old need someone to update the based jb because this version was too old and has much bugs private message A_U and say what i said for you
And ask him if the rom is continued?
Pls press thanks if i helped u

Sent from my GT-S5570 using xda premium
IM SYRIAN BUT I LIVE IN ROMANIA
I'M ONLY 14, SORRY FOR BAD ENGLISH
SIGNATURE :
 
MY DEVICES :
S8000 > GALAXY MINI > S6312 > GALAXY S4
The Following User Says Thank You to abdo jouma For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
goenk91
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: May 2013
Location: purwakarta
i'm allways got error status 7 when flash pac rom from a_u, anyone can help me to solving this problem?
 
ipand17
Old
#4  
ipand17's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 45
Join Date: Nov 2013
Location: Malang
Quote:
Originally Posted by goenk91 View Post
i'm allways got error status 7 when flash pac rom from a_u, anyone can help me to solving this problem?
your downloaded file maybe corrupt bro !
Try to download again
btw what version of cwm you're using ?
My Devices :
Samsung Galaxy Mini - PAC-MAN 4.3
Samsung Galaxy Y - Illegal ROM
 
abdo jouma
Old
#5  
abdo jouma's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 335
Posts: 2,344
Join Date: Sep 2013
Location: Bucharest-Romania
Quote:
Originally Posted by goenk91 View Post
i'm allways got error status 7 when flash pac rom from a_u, anyone can help me to solving this problem?
there can be 2 problems.
1- the file is corrupt (try to download again and try)

2-you have cwm6 (try cwm 5)

BTW man this rom is so laggy and random reboots and not stable. so, my opinion just dont try it

Sent to hit THANKS for iT!!!!!
IM SYRIAN BUT I LIVE IN ROMANIA
I'M ONLY 14, SORRY FOR BAD ENGLISH
SIGNATURE :
 
MY DEVICES :
S8000 > GALAXY MINI > S6312 > GALAXY S4
 
goenk91
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: May 2013
Location: purwakarta
Quote:
Originally Posted by goenk91 View Post
i'm allways got error status 7 when flash pac rom from a_u, anyone can help me to solving this problem?
Quote:
Originally Posted by abdo jouma View Post
there can be 2 problems.
1- the file is corrupt (try to download again and try)

2-you have cwm6 (try cwm 5)

BTW man this rom is so laggy and random reboots and not stable. so, my opinion just dont try it

Sent to hit THANKS for iT!!!!!
oke, i'm try to redownload,
i try with cwm 5 & 6,

oke, thanks for advanse, im just wanna try,
 
abdo jouma
Old
#7  
abdo jouma's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 335
Posts: 2,344
Join Date: Sep 2013
Location: Bucharest-Romania
Quote:
Originally Posted by goenk91 View Post
oke, i'm try to redownload,
i try with cwm 5 & 6,

oke, thanks for advanse, im just wanna try,
man dont try cwm 6 .
it is only for cm11

Sent to hit THANKS for iT!!!!!
IM SYRIAN BUT I LIVE IN ROMANIA
I'M ONLY 14, SORRY FOR BAD ENGLISH
SIGNATURE :
 
MY DEVICES :
S8000 > GALAXY MINI > S6312 > GALAXY S4
 
goenk91
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: May 2013
Location: purwakarta
Quote:
Originally Posted by abdo jouma View Post
man dont try cwm 6 .
it is only for cm11

Sent to hit THANKS for iT!!!!!
that problem was solved,
but every time i flash rom with cm10.1 as base, i can't use my sd card, "usb storage sd not currently mounted" i'm always got that notification,
 
myaservip
Old
#9  
myaservip's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 145
Posts: 512
Join Date: Nov 2013
Location: Al-Menufia
Use titanium to freeze google play / google play service if u dont use them It will free much ram



If I Helped You Please Press ThankS

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...