Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Won't Boot After CM11

OP jamgood96

16th February 2014, 11:05 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
I just installed SafeStrap 3.65 on my phone, then created a new rom slot and installed CM11-M2. It seemed to install fine, but when I rebooted it just shows the red Motorola logo and then a black screen, nothing else. I have no way to get back into SafeStrap. I can get into the stock recovery, but it doesn't seem very helpful at the moment.

Any ideas on where to start would be greatly appreciated!

- James
18th February 2014, 05:45 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
28 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Most likely not what you're looking for, but you could always fastboot back to stock if needed.

Did you flash anything else with cm?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------

Having trouble editing, but:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2192467 that is to matt's utility which makes fastboot to stock easy if you want to go that route and retry from the beginning

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
18th February 2014, 06:37 PM   |  #3  
Dwillian's Avatar
Senior Member
Flag Kent, WA
Thanks Meter: 202
 
397 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by jamgood96

I just installed SafeStrap 3.65 on my phone, then created a new rom slot and installed CM11-M2. It seemed to install fine, but when I rebooted it just shows the red Motorola logo and then a black screen, nothing else. I have no way to get back into SafeStrap. I can get into the stock recovery, but it doesn't seem very helpful at the moment.

Any ideas on where to start would be greatly appreciated!

- James

This happened to me. I never could figure out what went wrong so I eventually did restore stock using Matt's utility ( used the option to do a full data wipe ). Then I booted into stock and accepted the OTA update from Verizon. Then I ran Matt's utility to gain root access, but I did not use Matt's utility to install SafeStrap.

Instead I downloaded SafeStrap 3.65 and manually installed it. At this point I could successfully boot into SafeStrap and create and activate a ROM slot ( I recommend creating slot 1 for CM10.x and slot 2 for CM11 ). I then installed CM and gapps and was able to successfully reboot into the custom ROM.

Sent from my XT912 using Tapatalk
20th February 2014, 09:55 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
I ended up having to set everything back to stock and then re-root and install SafeStrap.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes