Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,906 Members 42,460 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No "OK" button on SuperUser for Omate?

Tip us?
 
metaphor_
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Apr 2010
Default No "OK" button on SuperUser for Omate?

Hi guys, hoping for some SuperUser help...

Using the GPS Time application to try and get my Omate TrueSmart to update the time after the battery dies (I can't believe the device can't hold enough power to maintain its internal clock, that's a terrible design flaw in a watch, but anyway)

The problem is that the GPS Time app pops up the SuperUser dialogue asking me to give it permissions--but the dialogue is too big for the screen and there's no OK button visible! How do you handle this on the TrueSmart?
 
mghtymse007
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 373
Join Date: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by metaphor_ View Post
Hi guys, hoping for some SuperUser help...

Using the GPS Time application to try and get my Omate TrueSmart to update the time after the battery dies (I can't believe the device can't hold enough power to maintain its internal clock, that's a terrible design flaw in a watch, but anyway)

The problem is that the GPS Time app pops up the SuperUser dialogue asking me to give it permissions--but the dialogue is too big for the screen and there's no OK button visible! How do you handle this on the TrueSmart?
I use xposed for apps that spill over the edges. Start here...then move to xda

repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.mods.appsettings

Sent from my HTC One using Tapatalk
 
fg
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 111
Join Date: Aug 2006
Set Device Settings -> Display -> Font Size to Small and the SuperSU screen will fit on screen
The Following User Says Thank You to fg For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
metaphor_
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by fg View Post
Set Device Settings -> Display -> Font Size to Small and the SuperSU screen will fit on screen
Thanks to both of you!
 
BurnQc
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 8
Posts: 25
Join Date: Apr 2010
Location: Sorel-Tracy

 
DONATE TO ME
Open SuperSU and look on the first tab 'Application', Touch the #
Change 'Acces' to Allow
then save
The Following User Says Thank You to BurnQc For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Tom19146
Old
(Last edited by Tom19146; 22nd February 2014 at 01:10 AM.)
#6  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 15
Join Date: Feb 2014
Location: Philadelphia, PA, USA
Default False move on SU, now TS won't complete booting

I have a TrueSmart 1/8, US version, developers edition, with most up to date rom and with Loki's patch.

I wish I had read this thread a few minutes sooner. I was trying to install the gestures app GMD gestures I think it was and kept running into the same superuser problem. So went into settings for superuser and hit yes to have it installed I think in the system. I can't really tell you now because I can't get back into the watch at all.. I know it said to reboot immediately after and that if SU did not show up to go to the Google play store to reinstall or to open it from there or something...I'm not sure what. In any event, after SU did its thing, I powered off and on powering back on, it will not get past the Omate TrueSmart screen. Nor can I turn it off. Can anybody help me? For now I have it in the cradle so it doesn't lose power, since I cannot turn it off.

I know I can take the battery out, but I wanted to consult before I do anything more.
 
fg
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 111
Join Date: Aug 2006
Quote:
Originally Posted by Tom19146 View Post
... I powered off and on powering back on, it will not get past the Omate TrueSmart screen. Nor can I turn it off. Can anybody help me? For now I have it in the cradle so it doesn't lose power, since I cannot turn it off.

I know I can take the battery out, but I wanted to consult before I do anything more.
If you had ADB enabled, try plugging into your computer and see if you can launch an adb shell which will give you more restoration options. You may be able to undo your changes from the command line, or at the least reboot into recovery mode.

Without ADB, your options are to pull the battery or wait till it drains naturally.
The Following User Says Thank You to fg For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Tom19146
Old
#8  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 15
Join Date: Feb 2014
Location: Philadelphia, PA, USA
Quote:
Originally Posted by fg View Post
If you had ADB enabled, try plugging into your computer and see if you can launch an adb shell which will give you more restoration options. You may be able to undo your changes from the command line, or at the least reboot into recovery mode.

Without ADB, your options are to pull the battery or wait till it drains naturally.
What program should I have open on my PC before connecting watch (or is that a sensible question)?
 
Lokifish Marz
Old
#9  
Lokifish Marz's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter 3,277
Posts: 2,860
Join Date: Mar 2011
Location: Olympus Mons, Mars

 
DONATE TO ME
New patch coming out this weekend to address that.
Ubuntop- U4A/Webtop hybrid for all Tegra2 Motorola phones (Fully integrated Ubuntu Desktop)
Live ROM (One "ROM" over 12 phones) (Featured on XDA Portal and multiple other sites around the world and as base by many devs)
Imperium Initiative Photon (used as base by many Photon devs)
Imperium Initiative LS970 (used as base by many LS970 devs)
Imperium Agent LS970 (LS970 version of Live ROM)
Evo Desktop PC (Featured on XDA Portal and multiple other sites around the world)
(Nexus Q)uantum Singularity Project (Media Center, File Server, Website Server, LinuxonAndroid in little black ball of joy)
Umeox x201 EnSec Enhanced Security Patch and Live ROM Installer (used by multiple devs world wide on over 6 different models/versions of x201's)
Every Android device I've owned since the Hero- Media Center, File Server, Website Server
 
Tom19146
Old
#10  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 15
Join Date: Feb 2014
Location: Philadelphia, PA, USA
Quote:
Originally Posted by Tom19146 View Post
What program should I have open on my PC before connecting watch (or is that a sensible question)?
Just a follow-up to the above, in case anyone lands in the same place, I did take the back off, remove the battery for just a moment, and then put the back back on. (I doubted, since it was frozen, that connecting to my PC would help, so i didn't try that. ) To my delight, everything was as I had left it, save that the gestures GMD app now loaded. (I made my font small, as recommended above, and was able to ok super user this time.) I had expected after removing the battery, to have to rebuild/reload everything from scratch,but that didn't happen.

Thanks to all for your help.

The Following User Says Thank You to Tom19146 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes