Post Reply

Heimdall: Error cannot send data

OP jdgreat4

21st February 2014, 04:16 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
206 posts
Join Date:Joined: May 2011
Hey guys, I bricked the s4. I can boot into recovery and download mode but even if I install any rom through recovery I go into a bootloop. I'm using the rom switcher recovery. Please help me.
And when I try to use Heimdall it detects the device but then it gives the above error.
I'm on Mac 10.9.1
Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by jdgreat4; 21st February 2014 at 04:38 AM.
21st February 2014, 04:37 AM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
206 posts
Join Date:Joined: May 2011
Please help someone

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
21st February 2014, 05:24 AM   |  #3  
Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 22
 
94 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by jdgreat4

Please help someone

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app

First I am not s4 user but I faced sane issue with my s3.
I flashed stock rom via odin and everything is back to normal.
Be sure to clear data and cache after odin flash or else you will get bootloop.
21st February 2014, 05:35 AM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
206 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by quaker1985

First I am not s4 user but I faced sane issue with my s3.
I flashed stock rom via odin and everything is back to normal.
Be sure to clear data and cache after odin flash or else you will get bootloop.

Problem is I'm on Mac. I can't use odin

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
22nd February 2014, 02:19 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
206 posts
Join Date:Joined: May 2011
Help pl0x

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank