Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Korean Version SHV-370K - ROM/GroupPlay/ChatON

OP ThuGzta

3rd February 2014, 01:25 PM   |  #11  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by kms108

This secret menu allows you to modify the network, frequencies and other stuff, each korean service privider has it's own password.

try typing this on the dialer.

319712358

it asks for a password. I tried 0821 but it doesn't seem to work
3rd February 2014, 01:27 PM   |  #12  
kms108's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 856
 
4,790 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by ervit

it asks for a password. I tried 0821 but it doesn't seem to work

the password is network related
3rd February 2014, 01:35 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by kms108

the password is network related

I found the password on a Russian forum, it's 774632. But I don't see where in that menu I can enable USSD
3rd February 2014, 02:36 PM   |  #14  
kms108's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 856
 
4,790 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by ervit

I found the password on a Russian forum, it's 774632. But I don't see where in that menu I can enable USSD

you don't need the menu for the ussd, korean version has their own set of ussd, they are different from the international version, some are the same , but most are different.
3rd February 2014, 02:46 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by kms108

you don't need the menu for the ussd, korean version has their own set of ussd, they are different from the international version, some are the same , but most are different.

Please forgive me as I'm a total noob, but after your last reply it hit me: we're probably talking about different USSDs. I meant that my operator USSD codes didn't work, the ones that I send to find out my remaining balance and to also enable/disable services etc. (e.g. I would send *444#2#1 to find out my remaining balance), not the phone's own USSD codes (like the service menus etc, e.g. the IMEI check with *#06#). Operator USSD codes just don't work - the phone either sits trying to connect for a few minutes (locking the phone down during this time), or just says that the signal is too weak. So I guess I do need to install a different firmware to fully unlock it.

Thanks for trying to help though, I'm learning new stuff!
The Following User Says Thank You to ervit For This Useful Post: [ View ]
3rd February 2014, 09:58 PM   |  #16  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by ervit

Please forgive me as I'm a total noob, but after your last reply it hit me: we're probably talking about different USSDs. I meant that my operator USSD codes didn't work, the ones that I send to find out my remaining balance and to also enable/disable services etc. (e.g. I would send *444#2#1 to find out my remaining balance), not the phone's own USSD codes (like the service menus etc, e.g. the IMEI check with *#06#). Operator USSD codes just don't work - the phone either sits trying to connect for a few minutes (locking the phone down during this time), or just says that the signal is too weak. So I guess I do need to install a different firmware to fully unlock it.

Thanks for trying to help though, I'm learning new stuff!


Mate I have the same problem here. The USSD codes just dont work. My balance check does work though. All I have noticed that USSDS that need two steps dont work. Example to transfer credits, I type *456# and in return it should ask me what number I need to transfer my credits, but it just doesnt work. I have tried the menu but no idea what that is all about. Still cannot find what to do.


Secondly I met some one at the forums who has the same device as ours. HE said installing Cynogen Mod is working and it doesnt effect us having a model of SHV something. LOL. So I dont know if I should go ahead and flash a custom rom. I would rather flash an official rom but no one is helping here and I cant seem to find any. Like maybe we could flash an english rom from UK. Something official like the normal I9195 have! Not some korean ones.
The Following User Says Thank You to ThuGzta For This Useful Post: [ View ]
15th February 2014, 07:59 PM   |  #17  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
New Update.
Hey people! I just got an OTA update and all I see new is a Google Drive icon. The update is still on 4.2.2 and not 4.3. It was about 96mb of file size. How can I take out the changelog and read what bug fixes it brings?
21st February 2014, 10:32 AM   |  #18  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
hello
how to do I move from SHV or change the CSC code?

for now getting only the Korean pop up messages.

Want to change to Australia CSC code.
21st February 2014, 01:22 PM   |  #19  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by deepudips

how to do I move from SHV or change the CSC code?

for now getting only the Korean pop up messages.

Want to change to Australia CSC code.

I've read about CSC Select app (on google play market), but I think you need root for this to work. I'm not an expert on that though.

Please write here if you manage to get any results (even if negative).

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes