Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Problem with "Background defocous"

OP Fred-Leo

21st February 2014, 01:29 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Tianjin
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
It always says "could not blur background".
Can this app run on sp?
Last edited by Fred-Leo; 22nd February 2014 at 03:39 PM.
22nd February 2014, 12:13 PM   |  #2  
UltraWelfare's Avatar
Senior Member
Flag Xanthi
Thanks Meter: 104
 
503 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by Fred-Leo

It always says "could not blur background".
Is SP can't perform this app well?

Mine says the same on eXistenZ :'(
22nd February 2014, 03:59 PM   |  #3  
Levered's Avatar
Recognized Contributor
Flag Malaysia
Thanks Meter: 1,778
 
1,770 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Fred-Leo

It always says "could not blur background".
Can this app run on sp?

Quote:
Originally Posted by UltraWelfare

Mine says the same on eXistenZ :'(

Follow the guides
22nd February 2014, 06:30 PM   |  #4  
UltraWelfare's Avatar
Senior Member
Flag Xanthi
Thanks Meter: 104
 
503 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by Levered

Follow the guides

Can't find any guides related to this problem :/
22nd February 2014, 06:33 PM   |  #5  
Levered's Avatar
Recognized Contributor
Flag Malaysia
Thanks Meter: 1,778
 
1,770 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by UltraWelfare

Can't find any guides related to this problem :/

click the question icon "?"
22nd February 2014, 07:55 PM   |  #6  
UltraWelfare's Avatar
Senior Member
Flag Xanthi
Thanks Meter: 104
 
503 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by Levered

click the question icon "?"

Followed exactly what it tells and tried almost every different situation but still Could not blur background...I think is a problem related to camera or the application itself
23rd February 2014, 02:09 AM   |  #7  
Levered's Avatar
Recognized Contributor
Flag Malaysia
Thanks Meter: 1,778
 
1,770 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by UltraWelfare

Followed exactly what it tells and tried almost every different situation but still Could not blur background...I think is a problem related to camera or the application itself

No...try again...dont moves will you takes the picture...stay and keep focus..
23rd February 2014, 08:03 AM   |  #8  
OP Junior Member
Flag Tianjin
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Levered

No...try again...dont moves will you takes the picture...stay and keep focus..

tried many times, still failed
maybe it's the hardware's issue, SP don't have Bionz inside.
23rd February 2014, 08:07 AM   |  #9  
Levered's Avatar
Recognized Contributor
Flag Malaysia
Thanks Meter: 1,778
 
1,770 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Fred-Leo

tried many times, still failed
maybe it's the hardware's issue, SP don't have Bionz inside.

try again....many user get it...dont give up..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes