Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] xt1031 why not much support?

OP vitokes

21st February 2014, 01:35 AM   |  #11  
vitokes's Avatar
OP Senior Member
Flag Grand Junction, CO
Thanks Meter: 32
 
151 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
I haven't tried sending any MMS, but I definitely can't retrieve them. Idk what the deal is. I haven't found anybody else with the problem besides you. I had stated another thread on this but I didn't get much help. Seams like it went ignored. One guy did try buy I didn't get anywhere either. It Sean's like roaming indicator off blocks off a couple things like pics and what not but everything else continues just fine. I even tried to do a flash from stock 4.3 and 4.4.2 and still nothing.

Sent from my XT1031 using Tapatalk
21st February 2014, 01:44 AM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
221 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by vitokes

I haven't tried sending any MMS, but I definitely can't retrieve them. Idk what the deal is. I haven't found anybody else with the problem besides you. I had stated another thread on this but I didn't get much help. Seams like it went ignored. One guy did try buy I didn't get anywhere either. It Sean's like roaming indicator off blocks off a couple things like pics and what not but everything else continues just fine. I even tried to do a flash from stock 4.3 and 4.4.2 and still nothing.

Sent from my XT1031 using Tapatalk

It seems like it's an APN issue to me, honestly. I decided to completely to restore my stock firmware using the guide here:
http://forum.xda-developers.com/show...7#post47820707

The roaming indicator text is gone and MMS can be sent/received.

Afterwards, I re-rooted my device and just left it as-is until the problem is rectified. Have you tried flashing either the the ROMS by Team-Osiris?
21st February 2014, 01:47 AM   |  #13  
vitokes's Avatar
OP Senior Member
Flag Grand Junction, CO
Thanks Meter: 32
 
151 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Stryeguy

I decided to completely to restore my stock firmware using the guide here:
http://forum.xda-developers.com/show...7#post47820707

The roaming indicator text is gone and MMS can be sent/received.

Afterwards, I re-rooted my device and just left it as-is until the problem is rectified. Have you tried flashing either the the ROMS by Team-Osiris?



So wait you had troubles with it on your stock ROM? Only time I had troubles was when I flashed a custom ROM.

And I have not tried the Team-Osiris ROMS.

Sent from my XT1031 using Tapatalk
21st February 2014, 01:50 AM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
221 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
No, only until I flashed any custom ROM did I have the problem.

Now that the issues are gone, I'm rooted stock, and have since made a nandroid with working MMS and "Boost Mobile" as the carrier name.

Here are the ROMs:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2619850
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2621586

Quote:
Originally Posted by vitokes

So wait you had troubles with it on your stock ROM? Only time I had troubles was when I flashed a custom ROM.

And I have not tried the Team-Osiris ROMS.

Sent from my XT1031 using Tapatalk

21st February 2014, 01:53 AM   |  #15  
vitokes's Avatar
OP Senior Member
Flag Grand Junction, CO
Thanks Meter: 32
 
151 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Stryeguy

No, only until I flashed any custom ROM did I have the problem.

Now that the issues are gone, I'm rooted stock, and have since made a nandroid with working MMS and "Boost Mobile" as the carrier name.

Here are the ROMs:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2619850
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2621586

I will give them a try once I get home. I had to wake up early and go completely back to stock in the same 40 minutes it took me to get ready. So I don't have root and custom recovery ATM. But I will later and I can report what happens with those builds. What recovery are you using?

Sent from my XT1031 using Tapatalk
21st February 2014, 01:57 AM   |  #16  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
221 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by vitokes

I will give them a try once I get home. I had to wake up early and go completely back to stock in the same 40 minutes it took me to get ready. So I don't have root and custom recovery ATM. But I will later and I can report what happens with those builds. What recovery are you using?

Sent from my XT1031 using Tapatalk

CWM 6.0.4.6 is the recovery I'm using:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2563599
21st February 2014, 08:14 PM   |  #17  
vitokes's Avatar
OP Senior Member
Flag Grand Junction, CO
Thanks Meter: 32
 
151 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Alright so I used the both ROMs from Osiris, both Baked and normal. They don't gave roaming indicator off but instead it shows the network is Sprint. MMS still doesn't Sean to work but that's the only problem I gave. Data behaves the same. I started using twrp with touch fixed from dhackers cm11 page. Give it a try maybe.

Sent from my XT1031 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes