Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,935 Members 52,981 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

LG G2 32 gb has turned into a 16 gb

Tip us?
 
alex26
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2010
Default LG G2 32 gb has turned into a 16 gb

Hello, I urgently need your help!

After the upgrade I have error reset with the LGMobile Support Tool, I suddenly have only 16 gb gb instead of 32
Wanted to ask if anyone had the same problem or knows about it. In the xda forum is that there are various KDZ for 16 and 32 gb,'ve all tried, but have still 10 gb free.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_1970-01-08-10-19-14.png
Views:	178
Size:	115.4 KB
ID:	2592951   Click image for larger version

Name:	Screenshot_1970-01-08-10-19-39.jpg
Views:	168
Size:	137.3 KB
ID:	2592952   Click image for larger version

Name:	Screenshot_1970-01-08-10-20-13.png
Views:	164
Size:	150.7 KB
ID:	2592953  
 
enik_fox
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 601
Join Date: Apr 2011
Location: Dahlonega, Ga
The lg mobile support tool like you hooked it up to a computer and flashed a stock system image? You may have grabbed one with only 16 gb of internal storage. A few models came with the 16 instead of the 32

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk
 
alex26
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by enik_fox View Post
The lg mobile support tool like you hooked it up to a computer and flashed a stock system image? You may have grabbed one with only 16 gb of internal storage. A few models came with the 16 instead of the 32

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

And what should I do to have resist 32 gb?
 
souleman
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 150
Posts: 357
Join Date: Aug 2010
Location: Montrose, MI
Quote:
Originally Posted by alex26 View Post
And what should I do to have resist 32 gb?
Flash a proper stock image for 32 GB using the mobile support tool. Basically, you told the system that the partition is only 16 GB so that's what it set at. And partition information isn't easily accessible.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes