FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

No longer detected as a Truesmart

118 posts
Thanks Meter: 25
 
By fg, Senior Member on 22nd February 2014, 01:02 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
The newly released Companion App and Kurt's Watchfaces no longer detect my NA1900 1/8 as an Omate. Companion says "This app must be run on the Omate Truesmart" and Watchfaces wants me to buy it to unlock the premium options.

I have a feeling something's changed in the build.prop, but I don't know what an original build.prop looks like.

Before I go about restoring back to factory defaults, does anyone have a stock build.prop or some other ideas I might try?
 
 
22nd February 2014, 01:56 AM |#2  
Lokifish Marz's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Olympus Mons, Mars
Thanks Meter: 3,310
 
Donate to Me
More
New patch coming out this weekend to address that.
22nd February 2014, 03:23 AM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Didn't even consider this as a side-effect of the root patch. Is this related to the framework-res modification included for the backlight settings or something in the build.prop?
23rd February 2014, 02:01 AM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Quote:
Originally Posted by Lokifish Marz

New patch coming out this weekend to address that.

Applied your patch, no change. Do you have an original build.prop or should I do a factory restore?
23rd February 2014, 02:28 AM |#5  
Lokifish Marz's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Olympus Mons, Mars
Thanks Meter: 3,310
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fg

Applied your patch, no change. Do you have an original build.prop or should I do a factory restore?

Which option did you use?
23rd February 2014, 03:10 AM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
option 1 first, then option 2
23rd February 2014, 03:22 AM |#7  
Lokifish Marz's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Olympus Mons, Mars
Thanks Meter: 3,310
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fg

option 1 first, then option 2

Walk me though exactly what you did and what the error is and when it happens. I can't get it to fail on either the EU 512/4 or the NA 1/8.

Just a heads up though, you are supposed to choose only one option as Operative install is Operative and the patch combined.
The Following User Says Thank You to Lokifish Marz For This Useful Post: [ View ]
23rd February 2014, 03:23 AM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Quote:
Originally Posted by fg

option 1 first, then option 2


tried again a few times and now option 2 seems to have resolved this
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes