5,599,337 Members 38,268 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

WiFi not working after sleep sometimes

Tip us?
 
damianiw
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 203
Join Date: May 2009
Default WiFi not working after sleep sometimes

Hi

I'm on the latest 4.3 with ota, rooted

Sometimes when I wake my tegra note up the wifi signal shows no bars and I get not connected to the internet error in chrome when trying to browse.

If I go into wifi settings it shows connected to my BT home hub with good signal but the status bar shows no bars, I then cannot get internet to work without rebooting, wifi off and on, airplane mode off and on doesn't forces it to work

Anyone else had this and got any suggestions?

Sent from my TegraNote-P1640 using Tapatalk
Damian
__________________________________________________ ___
Nvidia Tegra Note 7 (Advent Vega) on KitKat 4.4.2

Rooted with TomsGT - TegraNote 7 SuperTool 2.1 ~ Great Tool!
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2627654
__________________________________________________ ___
 
Deepak Vishnu
Old
#2  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 55
Join Date: Dec 2012
Location: Kochi
In Wi-Fi advance option turn off Google Wi-Fi scanning

Sent from my TegraNote-P1640 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to Deepak Vishnu For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
e8hffff
Old
#3  
e8hffff's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 141
Join Date: Dec 2010
Yeah I had that happen yesterday. Thanks Deepak for the solution.
 
spookme
Old
#4  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 34
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Deepak Vishnu View Post
In Wi-Fi advance option turn off Google Wi-Fi scanning

Sent from my TegraNote-P1640 using Tapatalk
Was also happening to me. Thanks Deepak!
 
Deepak Vishnu
Old
#5  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 55
Join Date: Dec 2012
Location: Kochi
Quote:
Originally Posted by e8hffff View Post
Yeah I had that happen yesterday. Thanks Deepak for the solution.
Quote:
Originally Posted by spookme View Post
Was also happening to me. Thanks Deepak!
glad i could be of help....
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes