5,595,918 Members 31,658 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Revnart Smoke v1 for karbonn A1+

Tip us?
 
shiktek
Old
#11  
shiktek's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: May 2013
How u overcome touch problem?? Pls let me know,

Sent from my A1+ using xda app-developers app
 
m3765
Old
#12  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 37
Join Date: Jan 2013
Location: hubli
Replace boot.img with that of the stock

Sent from my A1+_RevNaRt_SmOkE_v1 using xda app-developers app
 
Varun002
Old
#13  
Junior Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 29
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by m3765 View Post
Hey i did install thx for relieving us..

Sent from my A1+_RevNaRt_SmOkE_v1 using xda app-developers app

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------

Hey fm not working dude..

Sent from my A1+_RevNaRt_SmOkE_v1 using xda app-developers app
Hey did u had touch problem at first if yes how did u solved it ?
 
m3765
Old
#14  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 37
Join Date: Jan 2013
Location: hubli
Ya i had touch problem
I replaced boot.img from stock recovey ..
It solved the problem...

Sent from my A1+_RevNaRt_SmOkE_v1 using xda app-developers app
 
shiktek
Old
#15  
shiktek's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: May 2013
But showing md5 mismatch after replacing boot.img from stock.

Sent from my A1+ using xda app-developers app
 
m3765
Old
#16  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 37
Join Date: Jan 2013
Location: hubli
Default edit md5 file

Quote:
Originally Posted by shiktek View Post
But showing md5 mismatch after replacing boot.img from stock.

Sent from my A1+ using xda app-developers app
open md5 file using txt editor and delete all the chrs and leave empty file
 
m3765
Old
#17  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 37
Join Date: Jan 2013
Location: hubli
Hey guys i found solution for FM not workin..... problem

Sent from my A1+_RevNaRt_SmOkE_v1 using xda app-developers app
 
.::MAX::.
Old
#18  
.::MAX::.'s Avatar
Member
Thanks Meter 10
Posts: 34
Join Date: Jul 2013
Thanks for creating ROM but touch is still not working after replacing stock boot image.

 
Varun002
Old
#19  
Junior Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 29
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by .::MAX::. View Post
Thanks for creating ROM but touch is still not working after replacing stock boot image.
Many s/w versions hv this problem i am not able to fix it but i am creating a new rom for a1+ which will work for all sw versions

Tags
custom rom, highly custumized, karbonn a1+
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes