5,600,053 Members 42,582 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] CM11 is it possible to disable menu button

Tip us?
 
factorexh
Old
#1  
factorexh's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 131
Join Date: Feb 2013
Default [Q] CM11 is it possible to disable menu button

is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190
 
mauam
Old
#2  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5854
Posts: 3,529
Join Date: Jan 2011
 
Quote:
Originally Posted by factorexh View Post
is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190


Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button
 
factorexh
Old
#3  
factorexh's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 131
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by mauam View Post

Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button
thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.
 
mauam
Old
#4  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5854
Posts: 3,529
Join Date: Jan 2011
 
Quote:
Originally Posted by factorexh View Post
thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.


3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
factorexh
Old
#5  
factorexh's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 131
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by mauam View Post

3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button
thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm
 
mauam
Old
#6  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5854
Posts: 3,529
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by factorexh View Post
thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm
Glad to hear that
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Control TWRP from within Android with TWRP Coordinator

You may recall that back when TWRP2 introduced a couple of years ago, it brought with … more

Keep Track of Everything Your Device Does with Event Logger

Regardless of their OS choice, computing power users generally share one common … more

A More Competitive Spin on the Addictive 2048 Puzzle

You may recall that a few weeks ago, we talked about a rather interesting take on … more

Multiboot in Progress for the Sony Xperia Z1

As we’ve mentioned quite a few times in the past, multiboot is quite the interesting … more