Easily Generate and Export Material Design Palletes

For many people, it can be pretty difficult to create a palette of complementary colors. … more

Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] CM11 is it possible to disable menu button

OP factorexh

22nd February 2014, 10:55 AM   |  #1  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 79
 
263 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190
22nd February 2014, 03:19 PM   |  #2  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,049
 
4,542 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190



Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button
22nd February 2014, 05:39 PM   |  #3  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 79
 
263 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by mauam


Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button

thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.
22nd February 2014, 05:42 PM   |  #4  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,049
 
4,542 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.



3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2014, 06:36 PM   |  #5  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 79
 
263 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by mauam


3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button

thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm
22nd February 2014, 06:42 PM   |  #6  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,049
 
4,542 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm

Glad to hear that
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes