FORUMS

[FTF] Sony Xperia Z Lollipop Release

Sony rolled out a Lollipop update for Xperia Z just yesterday. If you still haven’t gotten … more

Original Moto G Receives Lollipop, OTA Captured

The original Moto G was released almost two years ago. Motorola still continues to … more

Device Review: No.1 X1 Rugged Smartphone

We are almost at the end of Q2 for 2015, and we have seen most of the flagship phones for the … more

When a Friend or Family Member Asks for a Phone Recommendation, What Do You Tell Them?

The majority of us here at XDA would consider … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] CM11 is it possible to disable menu button

22nd February 2014, 09:55 AM |#1  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190
 
 
22nd February 2014, 02:19 PM |#2  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,119
 
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

is it possible to disable menu button? we have a touch menu button-.- i think its coming from kitkat
Sent from my GT-I8190



Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button
22nd February 2014, 04:39 PM |#3  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by mauam


Yes, go to system settings-buttons & choose whatever you want for the menu button

thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.
22nd February 2014, 04:42 PM |#4  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,119
 
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

thanks for reply but im talkin about the button on the touchscreen. in most of apps. top-right. there is a button it bothers me much but getting used to it. its just a question.



3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2014, 05:36 PM |#5  
factorexh's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by mauam


3 dot-button that's it!? If so I get rid of it with this xposed mod cause it's very anoying for me. Regarding your question I'm prety sure that's not possible to edit the button

thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm
22nd February 2014, 05:42 PM |#6  
mauam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,119
 
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

thats what im lookin for. you are great! thanks for help it works like charm

Glad to hear that
The Following User Says Thank You to mauam For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes