Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,683 Members 51,132 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

no network after flashing e977 radio

Tip us?
 
luisoman2000
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 165
Posts: 823
Join Date: Jul 2012
Default no network after flashing e977 radio

Did a really stupid thing and now im in serious trouble.

After flashing a E977 radio I had signal and netwrik(could make calls and receive messages), but had a few issues with the autorotate, so i decided to flash back the JB radio. turns out after that i get no signal and the Micro sd not inserted icon. Tried flashing different radios with different mako radios and the hybrid ones from the general section with pretty much the same result: I get bars but no network, cant make calls or receive/send messages. Sometimes though I manage to get a very weak network signal(1 or 2 bars) but it goes away very quickly.
Flashing JB or ICS modems result in no bars and the sim not inserted icon. Tried LPGNST back to ICS, had bars but also the no sim icon.
Im stumped here, so any help is appreciated.
Pantech Burst
Rooted and Gizmolord 3.0 (sold!)


Xperia Ion
Running Aoba_PureBlack_Ultimate Privacy(sold! Really miss it though)

Lg Optimus G(AT&T) (Sold 3 of em so far)
Running EG8 Rom

Samsung Galaxy S
(loaner from a friend-returned)

BLU Dash 4.0 (JB 4.2 version)
Loaned it to my bro while he fixes his S3

Lg Optimus G Pro(finally!!)
Running LG G3 Optimus V4.5 GPRO by Bountyman
 
adfurgerson
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 593
Posts: 1,619
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by luisoman2000 View Post
Did a really stupid thing and now im in serious trouble.

After flashing a E977 radio I had signal and netwrik(could make calls and receive messages), but had a few issues with the autorotate, so i decided to flash back the JB radio. turns out after that i get no signal and the Micro sd not inserted icon. Tried flashing different radios with different mako radios and the hybrid ones from the general section with pretty much the same result: I get bars but no network, cant make calls or receive/send messages. Sometimes though I manage to get a very weak network signal(1 or 2 bars) but it goes away very quickly.
Flashing JB or ICS modems result in no bars and the sim not inserted icon. Tried LPGNST back to ICS, had bars but also the no sim icon.
Im stumped here, so any help is appreciated.
Have you tried flashing the efs backup that freegee made?
 
luisoman2000
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 165
Posts: 823
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by adfurgerson View Post
Have you tried flashing the efs backup that freegee made?
yup, no luck with that.I made a breakthorugh though. in official jb latest version i managed to get ntwrok and internet, though it still breaks up after a while. im using the hybrid radio from the general section.
Pantech Burst
Rooted and Gizmolord 3.0 (sold!)


Xperia Ion
Running Aoba_PureBlack_Ultimate Privacy(sold! Really miss it though)

Lg Optimus G(AT&T) (Sold 3 of em so far)
Running EG8 Rom

Samsung Galaxy S
(loaner from a friend-returned)

BLU Dash 4.0 (JB 4.2 version)
Loaned it to my bro while he fixes his S3

Lg Optimus G Pro(finally!!)
Running LG G3 Optimus V4.5 GPRO by Bountyman
 
adfurgerson
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 593
Posts: 1,619
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by luisoman2000 View Post
yup, no luck with that.I made a breakthorugh though. in official jb latest version i managed to get ntwrok and internet, though it still breaks up after a while. im using the hybrid radio from the general section.
Maybe check in this irc, see if you can ping autoprime for help.
http://webchat.freenode.net/?channels=lg-optimus-g
 
luisoman2000
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 165
Posts: 823
Join Date: Jul 2012
After some testing and flashing, i discovered that the hybrid 84/27/84 modem is terrible with the 850 band i use, but it works just fine with the 1900 band. I managed by swapping with my moms phone(she has an e970 too) but i am still looking for a fix

Sent from my LG-E970 using Tapatalk
Pantech Burst
Rooted and Gizmolord 3.0 (sold!)


Xperia Ion
Running Aoba_PureBlack_Ultimate Privacy(sold! Really miss it though)

Lg Optimus G(AT&T) (Sold 3 of em so far)
Running EG8 Rom

Samsung Galaxy S
(loaner from a friend-returned)

BLU Dash 4.0 (JB 4.2 version)
Loaned it to my bro while he fixes his S3

Lg Optimus G Pro(finally!!)
Running LG G3 Optimus V4.5 GPRO by Bountyman
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes