FORUMS

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Droid Incredible 2 Sense 4.0 (GSM working)

23rd April 2012, 12:09 PM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Does anybody know a Sense 4.0 ROM that s working well with GSM? I found some ROM like SenseMod Flash One, OpenSense 4.0 rom v0.5 etc. They all have bugs like wifi, camera etc. Especially no GSM.

But they don't have an option menu for GSM networks. When you select the radio signal as "GSM only" from "*#*#4636#*#*" menu, it has GSM network, can have the signal. But, i can't add any APN and because of that i can't get data by GSM. Any help will be appreciated.
 
 
23rd April 2012, 01:14 PM |#2  
iledwaba's Avatar
Junior Member
Flag Johannesburg
Thanks Meter: 0
 
More
CM0 4.0.4 Kang
Ive Installed the Above Mentioned ROM & GSM & Data only works when you restart by clearing cache & dalvik. Can Anyone Fix This?
23rd April 2012, 01:26 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
I have a DINC 2 and flashed SenseMOD_FlashONE_v1.2.

-Softkey's lights are not working.
-WIFI gives error. No WIFI.
-No option for GSM service (I can get signal from my local GSM Operator with *#*#4636#*#* but i can't find an option for APN setup)
-Camera is not working.
-No USB mount.
23rd April 2012, 01:40 PM |#4  
Jizzylax's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 565
 
More
Quote:
Originally Posted by murat408

I have a DINC 2 and flashed SenseMOD_FlashONE_v1.2.

-Softkey's lights are not working.
-WIFI gives error. No WIFI.
-No option for GSM service (I can get signal from my local GSM Operator with *#*#4636#*#* but i can't find an option for APN setup)
-Camera is not working.
-No USB mount.

Add

-Trojan software on device

to that list.
The Following User Says Thank You to Jizzylax For This Useful Post: [ View ]
23rd April 2012, 01:52 PM |#5  
knipp21's Avatar
Senior Member
Flag FT Riley BIG RED ONE
Thanks Meter: 580
 
More
We only have 2 sense 4 roms. Just read their op to see if GSM works in them.

Sent from my Incredible 2 using xda premium
23rd April 2012, 06:38 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by Jizzylax

Add

-Trojan software on device

to that list.

I saw that on the thread page and I removed that ROM for now. I hope that devs going to make a statement about this situation.
23rd April 2012, 06:44 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Quote:
Originally Posted by Jizzylax

Add

-Trojan software on device

to that list.

Quote:
Originally Posted by knipp21

We only have 2 sense 4 roms. Just read their op to see if GSM works in them.

Sent from my Incredible 2 using xda premium

I bought my phone from USA. I live in Turkey and here we have only GSM network. So I need a stable ROM if possible with Sense 4.0.
23rd April 2012, 07:46 PM |#8  
nitsuj17's Avatar
Recognized Developer
Flag PA
Thanks Meter: 17,102
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by murat408

I bought my phone from USA. I live in Turkey and here we have only GSM network. So I need a stable ROM if possible with Sense 4.0.

this is a well discussed topic (gsm on custom roms) see this thread for more info: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1404997
The Following User Says Thank You to nitsuj17 For This Useful Post: [ View ]
24th April 2012, 06:56 AM |#9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Thanks, I ll follow that topic.

Sent from my Incredible 2 HD using XDA
The Following User Says Thank You to murat408 For This Useful Post: [ View ]
23rd February 2014, 07:55 AM |#10  
jam0688's Avatar
Senior Member
Flag Arkansas
Thanks Meter: 26
 
Donate to Me
More
The only sense 4.0 ROMs r the leaked ROMs and the viperInc ROM and the ascension ROM originally the tazzsense ROM. As for gsm working I think its still iffy. If ur wanting to get data working to download APN settings shortcut from the playstore and add the widget to ur screen and set up the correct APN and it should work but with it being gsm/global u may have better luck with a gingerbread sense ROM cuz gsm is working on those. But u can give them 4.0 ROMs I mentioned a try. Hope this helps. Thanks would be greatly appreciated
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes