Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Gravity box

OP freakydev8

20th February 2014, 08:36 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
103 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
I installed xposed installer. Downloaded the framework. Rebooted it. Download gravity box (jb) and rebooted it. But every time i open gravity box it says " gravity box system framework not responding"

Sent from my Micromax A116i using xda app-developers app
20th February 2014, 12:14 PM   |  #2  
WalkerBales's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 412
 
995 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by freakydev8

I installed xposed installer. Downloaded the framework. Rebooted it. Download gravity box (jb) and rebooted it. But every time i open gravity box it says " gravity box system framework not responding"

Sent from my Micromax A116i using xda app-developers app

Which ROM are u using ??

Sent from my Micromax A116 using XDA Premium 4 mobile app
20th February 2014, 12:16 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
103 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Stock rom 4.2

Sent from my Micromax A116i using xda app-developers app
20th February 2014, 01:21 PM   |  #4  
WalkerBales's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 412
 
995 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by freakydev8

Stock rom 4.2

Sent from my Micromax A116i using xda app-developers app

Stock ROM does not support it... You can use SuperLumialDad ROM by @cmahendra !! Gravity Box works perfectly in his ROM...

Sent from my SGT 7 running Omni ROM Official Kitkat Nightlies
The Following User Says Thank You to WalkerBales For This Useful Post: [ View ]
20th February 2014, 07:49 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
103 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
I managed to install gravity box. It's working fine on stock rom.

Sent from my Micromax A116i using xda app-developers app
22nd February 2014, 10:53 AM   |  #6  
WalkerBales's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 412
 
995 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by freakydev8

I managed to install gravity box. It's working fine on stock rom.

Sent from my Micromax A116i using xda app-developers app

Great !!
22nd February 2014, 11:33 AM   |  #7  
Dhogaivannan's Avatar
Senior Member
Flag Erode
Thanks Meter: 358
 
288 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Donate to Me
More
But In StockRom...It Works...
22nd February 2014, 06:47 PM   |  #8  
WalkerBales's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 412
 
995 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by Dhogai vannan

But In StockRom...It Works...

But in my case, it didn't !!

Sent from my SGT 7 running Omni ROM Official Kitkat Nightlies
23rd February 2014, 05:37 AM   |  #9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
103 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Weird

Sent from my Micromax A116i using xda app-developers app
23rd February 2014, 02:33 PM   |  #10  
WalkerBales's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 412
 
995 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by freakydev8

Weird

Sent from my Micromax A116i using xda app-developers app

Yes it is !! But it works perfectly in SLD v1.5 ROM....

Sent from my SGT 7 running Omni ROM Official Kitkat Nightlies

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes