Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Help! reinstalled stock, still in bootloop. (D800)

OP allurbase

23rd February 2014, 12:37 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi guys, I have a ATT D800 that was having problems where my phone would freeze during use and go into a bootloop, where I could occasionally get the phone to turn on from said bootloop. So I restored to stock using the lgflashtool application. After restoring I continued to freeze and enter bootloop. I found a suggestion of factory resetting the device after restoring, that has done nothing, I still enter a bootloop after about 30-45 minutes of use. Sometimes it lasts longer, sometimes it doesn't. I couldn't find any answers on this issue, and i definitely don't want to just wright off my phone as broken and ust leave it at that. I really want help, and any of your suggestions are welcome. I don't know if any of you have had this problem before, but if you have please help me. Ive tried restoring from lgflashtools about 4 times to no avail.
Thanks.
23rd February 2014, 03:41 AM   |  #2  
Member
Blúntville
Thanks Meter: 5
 
57 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Jus Questions
When u flash r u on COM port 41?
Kinda to me sounds like u maybe using the port that the computer randomly throws up & jus to cover bases r u holding the vol up button to Enter Download Mode ? And @ the very end of flash watch the screen it will tell u to POWER OFF I think r u? Cuz I made a few mistakes and it didnt pass a few times idc bout my warranty but the last time I flashed it PASS'D
Ill try n help ya the best!
I am currently tryn to jack my build.props to really no avail!
23rd February 2014, 03:49 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Ickyz

When u flash r u on COM port 41?
Kinda to me sounds like u maybe using the port that the computer randomly throws up & jus to cover bases r u holding the vol up button to Enter Download Mode ? And @ the very end of flash watch the screen it will tell u to POWER OFF I think r u? Cuz I made a few mistakes and it didnt pass a few times idc bout my warranty but the last time I flashed it PASS'D
Ill try n help ya the best!
I am currently tryn to jack my build.props to really no avail!

Im using COM 41, I enter download mode and the device pulls through and reboots taking me to the original setup screen. I havent jist powered it off though, although i dpnt believe i was ever prompted to do so.
23rd February 2014, 04:11 AM   |  #4  
Member
Blúntville
Thanks Meter: 5
 
57 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
hmm
Quote:
Originally Posted by allurbase

Im using COM 41, I enter download mode and the device pulls through and reboots taking me to the original setup screen. I havent jist powered it off though, although i dpnt believe i was ever prompted to do so.

Try flashing the other Version there's a Build o, & build d, if ur stuck in a bootloop it would almost be worth romming something else Right?
Jus to see if it works
23rd February 2014, 04:13 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
agreed
Quote:
Originally Posted by Ickyz

Try flashing the other Version there's a Build o, & build d, if ur stuck in a bootloop it would almost be worth romming something else Right?
Jus to see if it works

I completely agree man, i thought of that but i havent dpne it yet. Ill tey that when i get home tonight and let you know how it turns out. Thanks for your advice, i really appreciate it.
23rd February 2014, 04:15 AM   |  #6  
Member
Blúntville
Thanks Meter: 5
 
57 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
I noticed
I Believe i figured out yer problem!
Were u trying to boot in2 recovery with Rom Manager to TWRP and now ur phone is sorta bricked
HOLD the POWER button until u see the LG screen keep holding phone will restart will b slow soon as it restart POWER off & restart Phone in DOWNLOAD Mode!

Im havin this issue for H*** WITH 4.4 KITKAT
Last edited by Ickyz; 23rd February 2014 at 03:22 PM.
23rd February 2014, 11:23 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Thumbs down Ugh.
Every time I try restoring to stock it get to 80 percent on the computer and boots me up and tells me that there is a Factory Reset Flag Check fail at the very end.... Tried to factory reset whilst it was still lading, didn't do anything, still freezes up. also tried simply restarting the phone. Nope.
Last edited by allurbase; 23rd February 2014 at 11:32 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes