Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more
Post Reply

(Q) Flashing in Safestrap?

10th February 2014, 02:01 AM   |  #11  
landshark68's Avatar
Senior Member
Illinois
Thanks Meter: 558
 
1,018 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by millerma1

I'm still struggling to understand what ROM are compatible with this locked bootloader. Wicked, moar, clean.... Are those it?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

Wicked, MOAR, Clean ROM 8, scrosler's stock rooted knoxless ROM, samstock, old & slow's stock root deodex. Although the OP of scrosler's stock rooted knoxless ROM indicates it (or he) does not support safestrap.
23rd February 2014, 02:03 PM   |  #12  
millerma1's Avatar
Member
Thanks Meter: 39
 
70 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
When creating a ROM slot, how much space should you allow. I have 16gb on board and a 32 gb SD card?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
23rd February 2014, 06:57 PM   |  #13  
buhohitr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,528
 
5,200 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by millerma1

When creating a ROM slot, how much space should you allow. I have 16gb on board and a 32 gb SD card?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

Min 2gb, 3gb would be fine.
23rd February 2014, 08:32 PM   |  #14  
ATGkompressor's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
169 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by millerma1

When creating a ROM slot, how much space should you allow. I have 16gb on board and a 32 gb SD card?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

I usually just add space to the data partition of the ROM slot. Cache defaults at 300mb, system is unchangeable at 1500mb, and data defaults at 2500mb and i usually bump it up to 3000mb just to make sure i have enough space for app data.
23rd February 2014, 10:46 PM   |  #15  
millerma1's Avatar
Member
Thanks Meter: 39
 
70 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Thanks guys!

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank