LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more

Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more
Post Reply

[Q] SlimKat GPS bug

OP gairom

5th January 2014, 11:03 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Tel Aviv
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Hi,
I`m not allowed to comment on the dev thread so I`m doing it here...
I love slimroms and I`ve been using it since SlimBean is out there, thanks for everyone doing the hard work!
Since I updated to SlimKat, my GPS doesn`t work, no satellites reception at all. I tried to look for errors over adb and saw that the error is No XTRA servers available...
Just to confirm, I flushed few other CM roms and GPS is working perfectly in these, so the problem is in SlimKat only.
I saw few references in the dev thread but nobody said anything about possible solution.
Would be happy to go back to SlimKat once this problem solved.
Does anybody else have this problem? Any solution?
Thanks.
11th January 2014, 01:09 AM   |  #2  
OP Junior Member
Flag Tel Aviv
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Any answers? Solution? Anyone?
Can anyone take a working GPS code from any of the other CM roms?
20th January 2014, 03:04 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Tel Aviv
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Still doesn't work on new build 2.4
see attached logs.
Attached Files
File Type: zip bugreport.zip - [Click for QR Code] (107.7 KB, 32 views)
27th January 2014, 06:42 AM   |  #4  
truthnotfiction's Avatar
Junior Member
Flag vegas
Thanks Meter: 4
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
yeah, this is broken for me too. if i have data and wifi on i can still get a location fix though in the city, but not outside of the city.
28th January 2014, 03:40 AM   |  #5  
Junior Member
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
GPS Location not working SGH T989 Slimkat
I am having the same issue on my T989, and am looking for a possible solution. I've enabled high accuracy and even enabled the wifi and what not. However, I still cannot get a location. I'm gonna have to switch to another ROM until the issue is resolved, but I don't really want to So if anyone from anywhere can help me fix this issue, It'd help out a lot...
7th February 2014, 05:46 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
i am having the same issue, can't patch agps too having status 0. it doesn't work when i try copying that files in /etc myself
24th February 2014, 12:17 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
GPS + Camera issue
Other than the GPS issue, what about camera? The camera does not work for me in Hangouts or Skype (SlimKat).
24th February 2014, 12:32 AM   |  #8  
truthnotfiction's Avatar
Junior Member
Flag vegas
Thanks Meter: 4
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
No camera and no GPS. Try carbon Rom 4.4.2 if you want those to work. Just as smooth.

Sent from my SAMSUNG-SGH-T989 using xda app-developers app
24th February 2014, 12:43 AM   |  #9  
ArtfulDodger's Avatar
Senior Member
Flag Louisville
Thanks Meter: 1,291
 
2,038 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Yeah there really is no point in these posts because even the developer has established that SlimKat has issues with T989 thus the reason there have been no further builds since 2/3. If people are still going to use it anyway then they accept the consequences of doing so. Not ripping anybody but these questions keep popping up all the time. Use another ROM if you want GPS & camera, there are no ifs, ands or buts about that.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes