Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,832 Members 51,270 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] SlimKat GPS bug

Tip us?
 
gairom
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jan 2013
Location: Tel Aviv
Default [Q] SlimKat GPS bug

Hi,
I`m not allowed to comment on the dev thread so I`m doing it here...
I love slimroms and I`ve been using it since SlimBean is out there, thanks for everyone doing the hard work!
Since I updated to SlimKat, my GPS doesn`t work, no satellites reception at all. I tried to look for errors over adb and saw that the error is No XTRA servers available...
Just to confirm, I flushed few other CM roms and GPS is working perfectly in these, so the problem is in SlimKat only.
I saw few references in the dev thread but nobody said anything about possible solution.
Would be happy to go back to SlimKat once this problem solved.
Does anybody else have this problem? Any solution?
Thanks.
 
gairom
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jan 2013
Location: Tel Aviv
Default Any answers? Solution? Anyone?

Can anyone take a working GPS code from any of the other CM roms?
 
gairom
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jan 2013
Location: Tel Aviv
Default Still doesn't work on new build 2.4

see attached logs.
Attached Files
File Type: zip bugreport.zip - [Click for QR Code] (107.7 KB, 30 views)
 
truthnotfiction
Old
#4  
truthnotfiction's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Location: vegas
yeah, this is broken for me too. if i have data and wifi on i can still get a location fix though in the city, but not outside of the city.
 
thedavon
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Dec 2009
Location: Cincinnati
Default GPS Location not working SGH T989 Slimkat

I am having the same issue on my T989, and am looking for a possible solution. I've enabled high accuracy and even enabled the wifi and what not. However, I still cannot get a location. I'm gonna have to switch to another ROM until the issue is resolved, but I don't really want to So if anyone from anywhere can help me fix this issue, It'd help out a lot...
 
cm6966
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Feb 2014
i am having the same issue, can't patch agps too having status 0. it doesn't work when i try copying that files in /etc myself
 
kchai007
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Aug 2012
Default GPS + Camera issue

Other than the GPS issue, what about camera? The camera does not work for me in Hangouts or Skype (SlimKat).
 
truthnotfiction
Old
#8  
truthnotfiction's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 16
Join Date: Jan 2014
Location: vegas
No camera and no GPS. Try carbon Rom 4.4.2 if you want those to work. Just as smooth.

Sent from my SAMSUNG-SGH-T989 using xda app-developers app
Samsung Galaxy S II SGH-T989
ROM: CarbonRom 4.4.2 05-28-14 Nightly | GApps: BaNkS Standard | Kernel: Included | Recovery: TWRP 2.7.1.0 | Radio: UVMC6

Samsung Galaxy Tab 2 7" GT-P3113
ROM: CM-11.0 4.4.2 06-05-14 Nightly | GApps: BaNkS Standard | Kernel: Blackhawk's NEXT 2.2 | Recovery: TWRP 2.7.1.0
 
ArtfulDodger
Old
#9  
ArtfulDodger's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1191
Posts: 1,919
Join Date: Apr 2012
Location: Louisville
Yeah there really is no point in these posts because even the developer has established that SlimKat has issues with T989 thus the reason there have been no further builds since 2/3. If people are still going to use it anyway then they accept the consequences of doing so. Not ripping anybody but these questions keep popping up all the time. Use another ROM if you want GPS & camera, there are no ifs, ands or buts about that.



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...