Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,832 Members 50,492 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP][LOCKSCREEN]LG Optimus Lockscreen

Tip us?
 
ernadr
Old
#41  
ernadr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 148
Join Date: Jul 2011
You have right but can't see change, strange?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 
D
Old
#42  
D's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 4413
Posts: 7,800
Join Date: May 2012
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ Watching You @!@

 
DONATE TO ME
Widgets can be set like this

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1390843463091.jpg
Views:	114
Size:	57.1 KB
ID:	2542588

भेजा है मेरे डिस्टर्ब मोबाइल से तापाटाक के द्वारा
 
Drachy1990
Old
#43  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Default I'm having this problem.

So I have a nexus 5.
Root with CF-Autoroot
super-SU
Busybox
Xposed framework.

Despite all the root i'm having this problem...



Why? The 3d effects are working, just not showing what's behind clearly.
 
D
Old
#44  
D's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 4413
Posts: 7,800
Join Date: May 2012
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ Watching You @!@

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Drachy1990 View Post
So I have a nexus 5.
Root with CF-Autoroot
super-SU
Busybox
Xposed framework.

Despite all the root i'm having this problem...



Why? The 3d effects are working, just not showing what's behind clearly.
have you updated the application.? or you need to untick "Hide status bar"
 
anipiot
Old
(Last edited by anipiot; 24th February 2014 at 08:51 PM.)
#45  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 112
Join Date: Apr 2010
Location: Morges
Works very Good with hardware Button, but doesent show up when using smart cover app (gravity lock) can this be fixed? Did I have to tick an option?

Edit: issue was from gravity lock! Not app related!
Sent from my HTC One using xda app-developers app
 
Dic3ptor
Old
#46  
Dic3ptor's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 1213
Posts: 3,037
Join Date: Mar 2010

 
DONATE TO ME
Default Hi all

works great on Skydragon ROM with Apex launcher!

Thx for sharing!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes