FORUMS

Analysis & Opinion

Trouble with odin...Please help

249 posts
Thanks Meter: 8
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
When my phone is in download mode, odin doesn't recognize it. If it's not in download mode , it does recognize it by saying "added". Any idea why ?
Sent from my SCH-I605 using xda premium
 
 
6th February 2014, 03:56 AM |#2  
wolfeyes30's Avatar
Senior Member
Flag NE OHIO
Thanks Meter: 340
 
More
Quote:
Originally Posted by pacedrum69

When my phone is in download mode, odin doesn't recognize it. If it's not in download mode , it does recognize it by saying "added". Any idea why ?
Sent from my SCH-I605 using xda premium

Debugging mode turned on in Developer Options in settings?
6th February 2014, 05:20 AM |#3  
pacedrum69's Avatar
OP Senior Member
Flag Manch-Vegas , NH
Thanks Meter: 8
 
Donate to Me
More
Yep... im stumped . And so frustrated. I just want to put a 4.3 rom on this thing :-/ I tried new cables...different ports...different roms...nothing works
6th February 2014, 05:58 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 17
 
More
Uninstall the Samsung drivers then reinstall perhaps...

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

I see you've said in an earlier post you tried that already.
Does the computer (not Odin )see the phone when your booted into system?
6th February 2014, 10:57 PM |#5  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
I'm going to have to agree on drivers. Unplug USB cable, uninstall drivers, install the latest version of Note 2 drivers from Samsungs website, plug phone back in, boot into download mode.
24th February 2014, 09:33 PM |#6  
pacedrum69's Avatar
OP Senior Member
Flag Manch-Vegas , NH
Thanks Meter: 8
 
Donate to Me
More
Nothing works :-/

Sent from my SCH-I605 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes