FORUMS

It happened to me again.

11 posts
Thanks Meter: 1
 
By jerickph, Junior Member on 22nd February 2014, 11:02 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I dont know what is wrong with my X8. It's manufacture date is 10w51. I unlocked it's bootloader succesfully and flash naa 14 then I flashed denelshin 7.04 rom. I am playing Hill Climb Racing when it suddenly hangs so I turn it off. I turn it on but it just vibrates and doesnt boot up. This happened to me twice before. First, I tried to change the battery and it works. Second, when it happened again I tried to flash with different USB cable and it works. Now, I tried to flash using different cable but it doesnt work anymore. I can see the Green Led when I connect it to the PC via flash mode. What could be the problem? Please help. Thanks guys!
 
 
25th February 2014, 08:50 PM |#2  
jay-z-s's Avatar
Senior Member
Flag Amol
Thanks Meter: 206
 
More
Quote:
Originally Posted by jerickph

I dont know what is wrong with my X8. It's manufacture date is 10w51. I unlocked it's bootloader succesfully and flash naa 14 then I flashed denelshin 7.04 rom. I am playing Hill Climb Racing when it suddenly hangs so I turn it off. I turn it on but it just vibrates and doesnt boot up. This happened to me twice before. First, I tried to change the battery and it works. Second, when it happened again I tried to flash with different USB cable and it works. Now, I tried to flash using different cable but it doesnt work anymore. I can see the Green Led when I connect it to the PC via flash mode. What could be the problem? Please help. Thanks guys!

In my experiance these reboots happen with latest version of games like , hill climb as you said or pool break ,etc...(use older versions)
-the screen turns on after vibrate or not? I mean the backlight

Sent from my E15i using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes