Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

NOTE 3 Charging problem!

OP tonnylancaster

24th February 2014, 10:26 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Ever since I bought my note 3, the charger keep disconnecting if I try to hold it while charging, I have to move it up and down to get it back to work, or i have to leave it on flat stable surface and not touch it!

I still have warranty with Samsung but I am not looking to go through this process because it will take long time to get a replace phone.

Any suggestion!

NOTE: I am using the original note 3 charger that comes with 2 pin, I tried to use blackberry charger with 1 pin and it does the same

Thanks in advance!
24th February 2014, 10:31 AM   |  #2  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,511
 
3,701 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Thumbs down
Warranty replacement most likely due to loose USB port. Also - referring to your other Thread here - You want to con your insurance company and also sell a phone that is faulty to someone else?

You've come to the wrong place for advice regarding stuff like this.
24th February 2014, 10:37 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by radicalisto

Warranty replacement most likely due to loose USB port. Also - referring to your other Thread here - You want to con your insurance company and also sell a phone that is faulty to someone else?

You've come to the wrong place for advice regarding stuff like this.

This has nothing to do with my other thread, i decided to cancel my protection plan and keep it. thanks anyway
25th February 2014, 11:11 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
416 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by tonnylancaster

This has nothing to do with my other thread, i decided to cancel my protection plan and keep it. thanks anyway

try cleaning the port with compressed air and a toothbrush..sounds like something like lint got inside...trust me..many have this problem...
26th February 2014, 12:45 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
113 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
check this out...

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2661822
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes