Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

please help me

OP E.L.E.C.T.R.O.N.I.C

26th February 2014, 02:13 AM   |  #1  
E.L.E.C.T.R.O.N.I.C's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
173 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
there`s a z ultra which is not mine
i wanted to disable its soft key,
it was unlouck bootloader and root on buil 136
i used this app:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2270198
i used it a bit,then i replaced original builed prop which i had copied befor withe the new one after using this app and then i rebooted the phone but it stayed on boot, i went to recovery and did 3 wipes but no result and then i went to somewhere in recovery and did format system,but now my phone stayed on ''sony'' and i don`t know what should i do.the phone dont power off and dont pass the boot
please help me
this phone is not mine
pleaaaase
26th February 2014, 02:30 AM   |  #2  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,663
 
15,002 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
You were on the right track there for a minute. A wipe wouldn't do anything, since it couldn't know that the build.prop you put back wasn't the original one. A re-flash of the ROM would've fixed it (without wiping).

- Press and hold POWER + VOL UP until you feel three vibrations. It's now off. Power it on again and see if it goes any further than the Sony logo. If not, power it off again.
- Power it on and check if Recovery or TWRP are still there. If they are, great. Restore or re-flash the ROM if you're on a custom ROM.
- If Recovery is not there, flash a boot.img that has recovery and restore/re-flash ROM
The Following User Says Thank You to LordManhattan For This Useful Post: [ View ]
26th February 2014, 02:43 AM   |  #3  
E.L.E.C.T.R.O.N.I.C's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
173 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
thank you sir
your answer gaves me a hope...thanks very mush
i did what you said,after first power off and on it couldn`t go further than sony logo.
after that i reach cwm v6.0.4.4
when i want to reboot system from recovery it says:
root access is missing,root device? ''no'' or '' yes-root device (/system/xbin/su) ''
my rom was original and had updated by ota
and i dont have nandroid backup
what would i do now?
again thanks and thanks
26th February 2014, 03:02 AM   |  #4  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,663
 
15,002 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Well, you're able to access recovery, so you'll have to re-flash a ROM. I believe you can transfer a ROM to your SD card while in recovery, but I'm not sure. Or just put your SD card into your computer, transfer a ROM to it and flash.

Go to the development section and download a ROM like Dogg ROM or something and just flash it. They are pre-rooted and everything so just flash and you'll be done.

Sent from my C6806_GPe using Tapatalk
The Following User Says Thank You to LordManhattan For This Useful Post: [ View ]
26th February 2014, 03:32 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
165 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:

I believe you can transfer a ROM to your SD card while in recovery, but I'm not sure.

Yes, by ADB
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes