Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,777,659 Members 44,845 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Sprint Corporate PRL - Currently 56019

Tip us?
 
BatesUKfanJ
Old
#21  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 28
Join Date: Jun 2013
Can someone please send me a download of 15287 prl zip? Or send me in the right direction to find it.

Sent from my SPH-L720 using XDA Premium 4 mobile app
 
BD619
Old
(Last edited by BD619; 26th February 2014 at 09:40 PM.)
#22  
BD619's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 7734
Posts: 8,087
Join Date: Apr 2012
Location: Xda-Dev,NV

 
DONATE TO ME
Deleted
\_(ツ)_/


Frequently Asked Questions - HTC One-M7-Sprint(m7wls) | HTC Evo 4G LTE(Jewel) | HTC One-M8-Sprint(m8_whl)
ROM Cleaner | AROMA | Remove Bloatware | Backup Apps | Install Apps/Mods
ROM Cleaner for HTC Evo 4G LTE or ROM Cleaner for HTC One
My DIY guides on how to root your HTC Evo 4G LTE | HTC One(M7)-Sprint | HTC One(M8)-Sprint


Forum Moderator
 
gifters
Old
#23  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
Sounds Like new PRL's have come out today... 56018?
 
wyelkins
Old
#24  
wyelkins's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 94
Posts: 121
Join Date: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by gifters View Post
Sounds Like new PRL's have come out today... 56018?
Can you post it?
 
numus
Old
(Last edited by numus; 28th February 2014 at 03:25 AM.)
#25  
Senior Member - OP
Thanks Meter 206
Posts: 758
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by wyelkins View Post
Can you post it?
Let me know if the new PRL works.
The Following 3 Users Say Thank You to numus For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
drp1
Old
#26  
drp1's Avatar
Member
Thanks Meter 12
Posts: 67
Join Date: Jul 2007
Location: Ann Arbor
Quote:
Originally Posted by numus View Post
Let me know if the new PRL works.
I just updated; it appears to be working for me. Thanks!
 
Ingenium13
Old
#27  
Senior Member
Thanks Meter 77
Posts: 180
Join Date: Dec 2006
Location: San Francisco, CA
I see 56018 fixes the voice and SMS issues in the Bay Area. It prioritizes 1900mhz over 800mhz for 1x. 56017 had 800mhz higher and even with a strong signal, voice kept cutting out and texts wouldn't send. I had fixed it manually by editing 56017 and changing the priorities.

Actually, looking at the PRL, they prioritized all of 1900 1x over 800 (1900 is listed first). 56017 had 800 set to scan first then 1900.
The Following User Says Thank You to Ingenium13 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
bk73w
Old
#28  
bk73w's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 135
Join Date: Dec 2012
Sweeet

Sent from my HTCONE using XDA Premium HD app
Did I help? Theres a thanks button for that!
 
psu2fan
Old
(Last edited by psu2fan; 2nd April 2014 at 06:10 AM.)
#29  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 45
Join Date: Feb 2009
Is anyone else noticing reduced 3g roaming? I used to roam on 3g about 80% of the time, only occasionally using a tower that didn't roam on 3g. For quite a while now I only rarely connect to a tower roaming on 3g. Would this be due to the prl file I'm using, or more likely sprints roaming agreements are shrinking?

Example, here at home and also at my in-laws house I used to get 3g roaming consistently, now at the same towers I always roam at 1x

**edit**
I decided to try an old prl (56015) that I remember using when I consistently roamed at 3g speed and I could once again roam at 3g. I would assume this is pretty rare that the older prl would give me more 3g roaming than a newer one, right?
 
jbhtexas
Old
(Last edited by jbhtexas; 3rd April 2014 at 02:03 PM.)
#30  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 88
Join Date: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by psu2fan View Post
Is anyone else noticing reduced 3g roaming? I used to roam on 3g about 80% of the time, only occasionally using a tower that didn't roam on 3g. For quite a while now I only rarely connect to a tower roaming on 3g. Would this be due to the prl file I'm using, or more likely sprints roaming agreements are shrinking?

Example, here at home and also at my in-laws house I used to get 3g roaming consistently, now at the same towers I always roam at 1x

**edit**
I decided to try an old prl (56015) that I remember using when I consistently roamed at 3g speed and I could once again roam at 3g. I would assume this is pretty rare that the older prl would give me more 3g roaming than a newer one, right?
Well, this would be a sad development. An earlier poster in the thread mentioned a similar experience. There are a few websites that do PRL analysis, but as far as I can tell, none of them have analyzed 56018 to see what is going on. All we need is the secret to decoding the PRL...

My wife has the ONE at work, but on my EVO 4G LTE with 56018, I just did a quick test. When I force roaming with Roam Control, I pick up MetroPCS 4G. Unfortunately, with Sprint, I only get 3G, even though I'm practically right next to a Sprint tower.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes