Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

Root from 534 to 136 Stuck on Sony logo

OP E3.14demie

Prev Previous Post   Next Post Next
26th February 2014, 11:49 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Nuremberg
Thanks Meter: 1
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Hello,
i got a Sony Xperia Z1 C6903,
i bought it 5 Weeks ago, it got the Firmware 290

i Downgraded it to 534 and rooted it with "Root with Restore by Bin4ry"

then i flashed XZ Locked Dual Recovery and had no problems

i wiped everything like i should
and then i tried to install via TWRP the 290 Flashable.zip
after it i shut off my device (i didn't reboot just shut it off)
then i started to flash the striped 290 on the device
after this when i try to start the device all i see is SONY
and nothing else..


when i downgrade the firmware again to 534 and root it there are no problems... only when i try to flash to 290 it get stuck at the sony screen...

is there someone that could help me? :/


EDIT:

after i flash the 290 firmware via TWRP i get the message:
"E:Unable to mount '/data'"
Last edited by E3.14demie; 26th February 2014 at 11:59 AM.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes